|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
superisi82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2008 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superisi82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 01:29 |
|||
ıyı akşamlar dr bey oğlum 7 yasında ıkı gundur sırtında bır ıkı kızarıklık vardı kaşınıyordu bugun sırtındıda kı kızarıklıkların cogaldıgını gordum kolunda ve bacagında da bır ıkı tane var içi su dolu gıbı bır kaçının sanırım su çiçegi dr goturmedım daha yenı fark ettım gerek varmı goturmeye cok kaşınıyo bir ilaç önerebilirmisiniz nasıl bir yol izleyeyim yardımlarınız için çokk teşekkür edrımm....
|
||||
hayatımın anlamı oğlum ...
|
||||
![]() |
||||
superisi82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2008 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superisi82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
hayatımın anlamı oğlum ...
|
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
SAKIN; Ovadril losyonu kullanmayin... Sucicegin'de KULLANILMAYACAGI; Icinde bile yazar. AMA SIRF ILACI SATABILMEK ICIN, BU SAHTEKARLAR, GOZLERINI KIRPMADAN ILACI KAKALARLAR...
O ilaclarin, tamamini iade edin, onun yerine, Zovirax surup alin. 4 saatte bir ( 08:00,12:00, 16:00, 20;00,24:00); bir olcek (5ml) verin, 04:00'de vermeyin.. Sucicegi VIRUTIK bir hastaliktir, SEKER ILE NE ALAKASI VAR!!!!! Bunlarin tumu geri zekali aptallar.. Bu salakca iddialari diyenlere; aynen benim soylediklerimi iletin..Hicbir diyete gerek yoktur,ayricada, YIKANMAK, kasintinin en iyi ilacidir...Sadece; yikarken, kese-lif kullanmayin, bebek yikar gibi sampuanla, elinizle yikayin. Etrafinizdaki bu aptal eczacilar ve millet ile isiniz cok zor... Zaten bunlarin yuzunde, Turkiye hala Avrupanin en cok bebek-cocuk olumlerinin oldugu tek memleket.. En fakir Avrupa ulkeleri bile bizden kat-be-kat daha iyiler zira oradaki halklar, boyle geri zekali degiller... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2015 Saat 19:25 |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|