|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
SezinG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 15:09 |
Merhaba Kadir Bey,
Öncelikle size ve ailenize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yeni yıl dilerim. Kızım Alisa 24,5 aylık oldu. 1) Bu zamana kadar gayet akıcı konuşan bir çocuktu ama son bir haftadır konuşurken ilk başta kekelemek değilde tutukluk oluyor, sanki heyecanlanıyormuş gibi. 18. ayından beri 5 kelimelik cümleler kurabilen ve gayet akıcı konuşubilen çocuk birdenbire bir günde böyle oldu. O gün ona biraz kızıp bağırmıştım, eşim benim yüzümden olduğunu söylüyor ama ilk defa kızmıyorumki ve gerçekten hiç kızmadan da olmuyor. Acaba gerçekten sebep ben miyim? 2) Hocam dışarı çıktığımızda artık uzun süre arabasında oturmak istemiyor. İndirdiğim zaman defalarca anlatmama rağmen hiç elimi de tutmak istemiyor, alıyor başını kendi kendine yürüyor arkasına bile bakmıyor geliyor muyum diye. Dışarıda hep görüyorum çocuklar ebeveynlerinin elinden tutuyor. Böyle yapması bir sorun mu? |
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bazen, boyle "psikolojik" baskilar sonucu kekemelikler olabiliyor. Kizlarda, erkeklerde oldugu gibi degildir, cabuk gecer. Erkeklerde onemlidir. 10 gun sure ile: Aksamlari 1 olcek Atarax icirin..
2- Elinizi mutlaka tutmali. Arabalarin onune bile yuruyebilir. Minciriverin... |
|
![]() |
|
SezinG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Hocam Atarax vermeden zaman içinde kendiliğinden düzelir mi? Konuşmsına zaten hiç müdahale etmiyoruz, bir şey yokmuş gibi davranıyoruz. |
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duzelir, ama zaman alir. Biraz siir ve tekerlemeler soyletin.
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Kadir hocam iyi gunler dilerim
Kizim 33 aylik .Babasi yabanci oldugundan kizim iki dil ile buyuyor .turkceye tamamen hakimdi ana dili olarak secti .yalniz bugun birden bugun bazi kelimeleri soylememye basladi takiliyor konusurken sanki zorlaniyor.cok endislendim . oglen uykusu uyumuyor bbir kac gundur yorgunluktan olabilirmi ? bizde surup verelim mi ? tesekkurler gecer mi doktor bey ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Konusmasi zaten erken olmus. Acele etmeyin, duzelecek. Bilakis, yorgun olunca daha cok uyunur. Ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
tesekkur ederim ederim cevabiniz icin .dun istemiyorum kelimesini soyleyemedi ve sinirlendi soyleyemiyorum anne dedi .bugun istiyorum ve istemiyorum kelimelerini kullanmiyor cumlede kullanicakken duruyor.bende aoyletmeye calismiyorum. belki tekrar hata yapmaktan mi korkuyor acaba hocam ? bu bir konusma bozuklugu sayilir mi ? belki oncedende konusurkende duraksiyordu bazen ama ben simdi o kadar dikkatli dinliyorum ki kulagima batiyor .birde hocam cok televizyon izlemesi bu konuda sakincakimi ? tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 yasindan sonra olursa gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|