|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 09:51 |
Merhaba doktor bey bugun saglik ocagina gittim elimdeki kasinti ve yaralardan dolayi doktorda bana travazol krem verdi ilacin recetesini okudugumda emziren annelerin sutune gectigi yaziyor sizce kullanabilir miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ilac, "Mantar" kremidir... Emzirdiginiz icin kullanamazsiniz.
Elinizin 1-2 resmini gonderebilirmisiniz... |
|
![]() |
|
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
bana egzama ilacı dedi doktorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
hocam fotoğraf nerden yükleniyor bilmiyorum
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
hocam merhaba banada doktor yazmıştı krem olduğu için sakıncası yok dedi bende 1-2 defa kullandım içim rahat etmedi o zaman kızım 7 aylıktı ne gibi zararı oluyor hocam ayrıca ben artık bu doktorlardan bıktım gerçekten güvenilmezler.
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam aynı kremi doktor kızımada 1.5 aylıkken pişik olmuştu ona kullanmıştım. Şimdi hatırlıyorum ondan 1 hafta sonra iye olmuştu hocam nitrit pozitifti bir bağlantı varmı off canım çok sıkıldı hocam lütfen kötü birşey olmaz deyin lütfen.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
nazlı hanım fotoğraf nasıl yükleniyor biliyor musunuz yeni üye oldum o yüzden bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Foto yüklemek için aşağıdaki link size yardımcı olacaktır..
Eğer yine yapamazsanız; http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan linki kopyalayıp soruyu sorduğunuz topice yapıştırın. Fotoğrafın görünmesi için geri kalan işlemi ben veya diğer mod arkadaşlarım yaparız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|