Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bilgi verirmisiniz (iştahsızlık)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbilgi verirmisiniz (iştahsızlık)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bilgi verirmisiniz (iştahsızlık)
    Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 20:19

merhaba hocam oglum 9 yasında bor 127 cm kilo 23 hiç istahı yok doğru dürüs yemiyor ögretmeni de fark etmiş gittikce zayıfladığını söylüyo normal bir zayıflamaya benzemiyor yani bir hastalık dan dolayı olabilirmi diyor fark ettiğim tek şey dudakları zaman zaman çatlayıp kanıyor kremle korumaya çalışıyorum onun haricinde birsey fark etmedim sormak istediğim herhangi bir rahatsızlık için kan testi yaptırayımmı iştah için sadece sipraktin mi kullanayım hocam bayagı korkmaya basladım beni lütfen bilgilendirin yönlendirin 

cevabınız için simdiden tesekkür ederim 

jolina
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2015 Saat 02:18
3 kilo eksigi var.
Gunde3x200 ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
Sipraktin, 1 hafta deneyin.. Gunde:2x1 olcek (5ml)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.