|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 20:32 |
Kadir bey simdiye kadar 2 cocugumuda hic doktora goturmedim hep griptiler bal limon illiadin sizin anlattiklarinizla atlattik fakat 1 haftadir pesimizi birakmayan grip oglumda direk bronsiolit olarak kendini gosterdi neyse perebron ile gogsu yumusadi oglum sayenizde kurtuldu 3 gun boyunca atesliydi dolven perebron illiadin ile atlattik sayilir oglum kizima bulastirdi kizim 18 aylik oldugundan agir gecirdi kulak agrisi ates burun akintisi hapsurma ile basladi sonra oksuruk balgam ve bronslara indi oksuruyor bogulacak gibi oluyor kusuyor balgami anca kusarak atiyor istah sifir halsizlik mevcut ara ara atesi cikiyor bactrim kullanmami tavsiye edermisiniz cunki 3 gun illiadin kullandim 2 gundur illiadin kullanmiyorum tekrar baslayabilirmiyim 2 gun ara yeterlimidir kizim iyi olacagi yerde kotuye gidiyor daha onceki gripler hic boyle seyretmemisti.. birde sorum kizimada hem perebron hem bactrim hem illiadin verebilirmiyim yoksa agirmi gelir sizce ne yapayim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala atesi oluyorsa, Bactrim baslayin. Perebron gerekmez. Iliadin her ilacla beraber verilebilir.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bugun atesi yok bactrim baslamicam cok tsk .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kadir bey kizim bugun daha kotu eli arada kulagina gidiyor durduk yere birden sebepsiz agliyor anne diye biryeri agriyor sanki hafif atesi arada cikiyor geri dusuyor..
yemek yiyor guzelce ardindan hepsini geri cikariyor kusuyor ama devamli agzindan nefes aliyor genzi ve burnu tikali bu yuzden domuz gribimi yoksa genzi burnu tikali oldugu icinmi kusuyor tam cozemedim. illiadine ragmen oyle burun akintisida yok ama genzi tikali durduk yere yutkunurken midesi bulaniyor 1 hafta oldu kusmasi gecmedi oksurugu cok kotu bir turlu rahat oksurup balgami atamadi bal limon vermeme ragmen daha once 1 hafta sonra vucud balgami rahatca soker atardi simdi dahada kotulesiyor her oksuruk ardini kusmaya birakti.. bactrim aldirmistim ama kullanmadim bu yazdiklarimdan sonra kullanmami tavsiye edermisiniz? 1 haftadir beslenemiyor 1 kiloyu geckin kilo verdi onuda gectim halsiz dusuyor cabuk yoruluyor bactrimi kullaninca faydasimi olur yoksa bu durumda kullandiktan sonra dahadami sıkıntılı olur kullaninca nasil anlariz bunu? caresizim suan uykuda cok kotu oksuruyor ve sonunda agliyor gece sut icerdi 1 haftadir gunluk 100 ml sut bile icemiyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim'i kullanin.. Dogrudan etki etmese bile; "Immunomodulator" etkisi ile iyilesmesine faydali olur.
Domuz Gribine benziyor, ama Domuz Gribinde, kulak hadiseleri cok nadiren olur.Siz genede, "kulaktan" suphe ederseniz, Iliadin damlayi kullanin. Istahsizligina bos verin, iyilesince acisini cikariyorlar. |
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Kadir bey benim 10 aylik kizimda da 2 aydir ara ara yogunlasan.. arada ates yapan surekli burun akintisi ve balgam durumu var.. anne sutu aliyor.. serum fiz kullaniyorum bazen de illiadin.. yani kis basladigindan beri hep gribiz anormal bir durum mu bu.. biraz ufak tefek bir bebek ondan dolayi mi bu kadar cok hasta olmasi :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Insan temasi fazla oluyor demektir. Onemli degil, nasil olsa hayatinin bir doneminde bunlari gecirmek zorunda... Ya, simdi, ya okulda, ya Universite'de, yada is ortaminda...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kadir bey kizima sabah bactrim vermeye basladim ama zorla verdim yogurda kattim yemedi aksamda zorladim burnunu sıkarak verdim geri cikardi hepsini sonra aglata aglata bi sekilde verdim surubu ama yemek yemiyor sanirim zorladigim icin ters tepti balli limonuda icmiyor korkuyor zorlarsak diye bugun genel durumu iyiydi bactrimden sonra ama oksurugun sekli degisti hani nefes alirken gicik olur birden kusu oksuruk tutarya devamli o tarz oksuruyor balgam yok onceden balgamliydi bactrim balgami kuruttu sanirim ama hala kusmasi devam ediyor oksurdugu anda kusuyor yarin bactrimi icirebilecegimi hic sanmiyorum iciremezsem ne olacak 1 gun vermis oldum birakinca dahami kotuye gider ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|