|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elfkrm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 21:29 |
Merhaba Kadir Bey 6 yaşındaki oğlumun her iki elinin üzeride çok uzun zamandır kızarık.elini yumruk yapınca çıkan parmak kemiklerinin olduğu yerler.ilk başta bir yere sürttürdü kaşıdı vs zannettim ama uzun zamandır geçmedi.yaz kış farketmiyor sürekli böyle.ilk başlarda kaşınmada oluyordu.artık nadiren kaşınıyor diyor.bununla beraber ellerinin üstü yaz kış pul pul gibi,pürüzlü yani.krem,nemlendirici vs fayda etmiyor.sıvı sabun kullanıyorum,havlusu ayrı.sıvı sabun markalarını değiştirerek denedim geçmedi.bir ara yazın domatese dokununca acıyor yanıyor vs demişti.başka bariz birşey dokunuyormu farketmedik.egzama olabilir mi bilemiyorum.ne yapmamı önerirsiniz?birşey kullanmam gerekir mi?teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocukluk caginda, bazi cocuklarda oluyor. Devamli elini her yikadiktan sonra , Vaselin kullansin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|