|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 15:37 |
Hocam merheba, Geçen hafta size oğlumun elinin ezildiğinden ve
tırnaklarının düşceğinden bahsetmiştim… biz ezilmeden birkaç gün sonra sağ el
tırnak dibindeki kırıkları görünce ezilmeden die düşündük.. ama bugün farkettim
ki el ve ayka tüm tınakları aynı durumda.. diplerinden kırılmış ve düşecek…. Birşeyin belirtişimi acaba die endişelendim… Oyun oynarken yapmıştır diycem ama el ayak tüm tırnaklar
aynı anda olunca…. Neden olmuş olabillir hocam… Resimleri de ekliyorum… ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen esra_kocabiyik - 11 Oca 2015 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
2-3 hafta evvel, agir, "Atesli" bir hastalik gecirmis. Gecirdigi atesli devrede, tirnak hucreleri gibi devamli cogalan hucrelerde bir duraksama olur. Onemli bir durum degildir, arkadan yeni tirnak gelecektir... Sakin bir sey YAPMAYIN...
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam aynen... 3 gün suren bi ateşi pesinden ishal olmustu...esimde acaba o atesten mi demisti ama ne alaka demiştim ben... demek doru tahminmis... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|