Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nehiraksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük ve ateş
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 22:04
Değerli Hocam

oğlum 4yaşında cumartesi günü 38.6ateş ile uyandı halsizde olunca ateş düşürücü verdim hemen düştü ateş sonrasında karnım ağrıyor dedi ve kustu gün içinde ateşde kusmada tekrarlamadı ama inatcı öksürük vardı dünde öksürük devam etti ve gün içinde uyuma isteği oldu uzun uykular uyudu iştahı yok zorlamıyorum serumfizyolojik+coldmix+ballıbitkiçayları bugün 3.gün akşamüstü tekrar uyumak istedi ve ateşle uyandı müdahale etmedim kendiliğinden düştü ateş ara ara karnım ağrıyor diyor öksürük devam uyanında balgamlı sonrasında gıcık şeklinde sanırım grip geçiriyoruz başka neler yapabilirim ilerler diye çok korkuyorum bizi bilgilendirir misiniz teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:36
Domuz Gribi geciriyor, aynen Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 21:23
Değerli hocam

Size ne desem bilemiyorum iyiki varsınız ve sizin gibi doktorlar yetişmeli bu ülkede çok şanslıyız size ulaşabildiğimiz için🙏oğlum çok daha iyi sadece biraz öksürük kaldı ilaç vermedim dediklerinizi uyguladım...
15günlük bir oğlum daha var onada benden grip geçti bugün 2.gün hafif burnu akıyor hapşuruyor arada öksürüyor çocuk dokturumuz çok küçük ilaç veremeyiz dedi soğuk buhar önerdi ben onada serumfizyolojik+otribebe+sıcak buhar+odada soğuk buhar+coldmix ve bol bol anne sütü uyguluyorum yapabileceğim başka birşey var mı çok küçük olduğu için endişeliyim...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2015 Saat 23:49
Kucuge; sadece Serum fiz uygulayin.
Soguk buhar; Griplerde KULLANILMAZ... Sirf size alet aldirmak icin boyle uyduruyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2015 Saat 13:05
Değerli hocam

17 günlük oğlum gripte 4.gün ara ara öksürüyor ama bazen öğürür gibi burnunu sürekli temizliyorum sıcak buhar yapıuorum ama öksürük beni çok endişelendiriyor ciğerlerine iner diye kotkuyorum emziriyorum burnu açık ama bazen hırıltı oluyor şu anki durumumuz normal mi ?
şimdi doktora gitsem gereksiz bir sürü işler yapacaklar yarın kendi doktorumuza kontrole götürücem...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2015 Saat 18:59
6 seneden beri anlatiyorum... Biraz okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2015 Saat 19:40
Biliyorum hocam takip ediyorum yazılarınızı gripte serumfizyolojik+coldmix+ballılimonluılıksu öneriyorsunuz aadece ama oğlum çok küçük o yüzden bütün bildiklerimi unuttum 4yaşındaki oğkum sayenizde ilaçsız büyüdü ama bu bebeğim çok erken tanıştı hastalıkla öksürmeyi bile beceremiyor o yüzden endişeliyim...
Serumfizyolojik +yakasına bir damla coldmix ve sıcak buhar yapıyorum...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2015 Saat 21:19
Serum fiz ve basucuna; 2 damla ColdMix yeterlidir.. SAKIN; Turk Cocuk doktorarinin verdigi HICBIR ILACI KULLANMAYIN...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.