|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasmin_83 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasmin_83
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:27 |
MERHABA KADİR BEY 3.5 YASINDA BİR KIZIM VAR SU BARDAĞININ IÇERİSİNE ÖNCEDEN SPREY BİNGO YAZ ÇÖZ MUTFAK SIKMIS BENDE ÜZERİNE GÖRMEYEREK YARIM BARDAK SU KOYDUM ONDAN BİR YUDUM ALDIKTAN SONRA SUYUN ACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ BENDE SUYUN ACI OLMIYACAĞINI SÖYLEDİM AMA O ISRARLA ACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SONRA BENDE BİR YUDUM İÇTİM VE SUYUN YAG ÇÖZ TADINDA OLDUGUNU FARKETTİM VE HEMEN EGE ÜNİVERSİTESİNE EŞİMLE BİRLİKTE GÖTÜRDÜK ORADA KIZIMIN 3 GÜN AÇ KALACAĞINI VE ENDESKOPİ YAPILACAĞINI SÖYLEDİLER VE EŞİMLE YAPTIRMADIK HASTANEDE KAĞIT İMZALAYIP EVİMİZE GELDİK SİZCE DOGRU YAPMISMIYIZ HERHANGİ BİR ZARARI OLURMU?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Helal olsun size... En dogrusunu yapmissiniz...
Hemde; "Ege Universitesi" ha!!! Bu Universiteye, acik mektup yazip, yapacaklari islemin ne kadar aptalca ve tehlikeli bir sey oldugunu soylemek lazim... Koroziv bir madde ile "yemek borusu" zedelenmis bir cocuga, DEGIL ENDOSKOPI, "Mide yikamak" bile uygulanmaz... Yemek borusununun delinme ihtimali vardir... Bu geri zekalilar, ne dediklerinin veya ne yaptiklarinin farkindalarmi???? Muhtesem, Hukumetimizin, son derEcede muhtesem, "Saglik Reformlari" sayesinde, Universitelerde, dogru-durust hoca kalmazsa, iste boyle, SALAKCA ISLER YAPILIR... Birakin, bu islemin ucretini ve eziyetini bir tarafa, yapilacak islem, SON DERECEDE tehlikeli bir islemdir... Bu salakligi Universite yonetimine, sikayet edin,ve benim anlattigim gerekceyi soyleyin... Belki akli basinda bir doktor, Ege Universitesinde kalmistir.. |
|
![]() |
|
yasmin_83 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasmin_83
KADİR BEY SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasmin_83
KADİR BEY ŞİMDİ KIZIM NORMAL YEMEKLERDEN YİYEBİLİR Mİ?HERHANGİ BİR ZARARI OLMAZ DEĞİLMİ ORADAKİ DOKTOR BENİ ÇOK KORKUTTU
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Merak etmeyin, oyle; "Tavsanin, suyunun, suyunun, suyu " bir (korosiv bile olmayan) madde ile; degil tehlikeli bir durum, tahris bile olmaz.
Istedigini yesin icsin... Sizi korkutan doktorun da, sulalesine.............. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|