|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kimyaci58
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: viralmiydi yoksa:(((Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:30 |
|
Merhaba hocam.3.5 yaşındaki kızım cuma günü gece ateşlendi ve her zaman olduğu gibi cumartesi tahlil yaptırdım wbc 15.3 çıktı bu değer tam sinir olduğu için antibiyotik konusunda çok kararsız kaldık sonuçta bu testlerinde bir sapması var diyerek AGU...400 70 ml aldık ve başladık.1.dozdan sonra baya toparladı 2.dozdan sonraysa pek ateşlenmesi.ama bugün müthiş derecede burnu akıyor ve hafif öldürüyor buda bana viralmiydi acaba diye dusunduruyor ama ilk iki gün hic akıntı yoktu.hata mi ettik antibiyobitige başlamakla en azından bir dahaki sefere yapmayalim diye soruyorum.birde testi ateşin hemen ardından yaptırmakla bir iki gün sonra yaptırmak sonucu değiştirir mi onu merak ediyorum hocam.ilacı keselim mi sizce...malum Dr a goturmuyoruz artik birçoğuyla test istiyoruz diye atamız açıldı...herşey için teşekkürler.iyiki varsiniz.:)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2015 Saat 23:55 |
|
Kesin Viral, sakin Antibiyotik vermeyin, basladiniz ise, hemen kesin. Zaten; burun akintisi ve oksuruk, Grip oldugunun en buyuk delili...
Aman bu doktorlardan uzak durun... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|