|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ireyal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2015 Saat 14:03 |
Merhabalar hocam,
Forumu yeni keşfettim. Tüm konuları okumaya başladım, sizin tavsiye ettiğiniz tedavileri hastalık kategorisine göre not ediyorum. Keşke sizin gibi gereksiz ilaca hayır diyen doktor sayımız çok olsa ama maalesef yok denecek kadar az, eminim USA da ilaç kullanımı bizim burası gibi saçma değildir. Kızım 5 yaşında (Ekim 2009), 116cm 26kg Bu sene ana sınıfına başladı ve haliyle hastalıklar biraz arttı. Normal zamanda yemesi, içmesi, uyuması gayet iyi. Uyku sırasında terlemesi mevcut olduğu için üzerini sık değiştiriyoruz. Bademcikleri normadenl çok fazla büyük olduğu gerekçesi ile 2 KBB uzmanı ve 1 çocuk doktoru alınmasını tavsiye etti. Burnu tıkalı olmadığı zaman uyumasında bir sıkıntı yok ama uyurken ağzından nefes alıyor genellikle burnu yerine. Burnunda herhangi bir sıkıntı yok. Hiç bir doktor beni ikna edemedi bademcik-geniz eti ameliyatı için, çocukta hiç bir sıkıntı yok, sürekli bademcikleri iltihaplanan birisi değil, okuldan dolayı grip oluyor sıklıkla. Önceki yazılarınıza belirttiğiniz üzre bademcik aldırmanın zerre kadar faydası yok tavsiyenize yürekten katılıyorum. KBB uzmanları meslek hayatları boyunca küçülen bademcik hiç görmediklerini ve aşırı büyük olan bu bademciklerin alınması gerektiğini söylemekteler ama ben ameliyat yaptırmayacağım. Bizleri aydınlattığınız için Allah razı olsun hocam, emeğinize sağlık. http://i.imgur.com/5GYEGwk.jpg ![]() Düzenleyen ireyal - 15 Oca 2015 Saat 14:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugunuzda; COK SAGLIKLI BADEMCIKLER VAR...
Son 4-5 seneden beri, kimse bu SAHTEKARLARA bir; "Dur-Cus" demedigi icin, iyice rezilligi ele aldilar.. Her cocuk, okula/yuvaya ilk defa basladiginda, henuz; BAGISIKLIK sistemleri (Antikorlar) gelismedigi icin, ve hastaliklarla hep, Lenfatik sistem calistigindan, basta Bademcikler ve Geniz eti olmak uzere, butun boyundaki Lenf bezleri buyurler..Zamanl, hastalik gecire-gecire, olusan bagisiklik (Antikorlar) hastaliklarla mucadele etmeye baslayinca, Butun Lenf bezleri KUCULUR... SAKIN BU NAMUSSUZ KBB doktorlarina inanmayin... Bunlara ne kadar hakaret ederseniz edin, hic orali olduklari yok.. Bunlar herhalde, herkesi kor, alemi aptal saniyorlar.. Okumaya devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2015 Saat 00:56 |
|
![]() |
|
ireyal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydınlatıcı cevabınız için çok teşekkürler hocam.
Okumaya ve öğrenmeye devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|