|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arascan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 09:55 |
Hocam, oğlum 3 yaş 8 aylık 98 cm ve 14 kilo. Bebekken boy ve kilosu %80 persentilde iken gitgide düşerek %20' lere geldi. Çok iştahlı bir çocuk değil ama yemesi de fena değil. Sütlü gıdalarını da tamamlamaya çalışıyorum mamafih büyümesi gitgide yavaşlıyor. Doktora danıştığımda detaylı bir kan tahlili yaptırmamızı önerdi. Hormon bozukluğu olduğunu düşünmediğini ama gizli çölyak olabileceğini belirtti. Böyle bir şey olabilir mi yoksa ben aranıyor muyum hocam? Aynı doktor bir de bazı ailelerde özellikle erkek çocuklarda ergenliğe kadar kısa kalıp ergenlikte birden çok uzayabileceğini söyledi. Oğlumun babası da aynı durumda imiş hocam, ergenliğe kadar kısa kalmış sonra birden uzamış. Şu an boyu 183 cm, benim boyum 168 cm. Kilosunu boş verdim ama boyuna çok takar oldum Kadir Bey. Kreşte yaşıtlarına göre epey küçük görünüyor. Çocuk endokrinolojisine götürsem mi diyorum, değerli fikirlerinizi merak ediyorum.
Saygılar... |
|
Her Şey Senin İçin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidin isinize Allahaskina!!! Gizli Colyakmis!!!! Sevsinler.
3 yas,8aylik boyu; zaten 98cm dir. Ilk sayfada "Boy-Kilo" cetveli var, oradan takip edin. 1.5kilo kadar eksigi var. Esas beslenmesine dikkat edin. Gunde en az;600ml sut/sutlu gida ve 1 ogun etli gida yediginden emin olun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|