|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:38 |
Hocam kısaca sorum var Size.3.5 yaş nefesi 50_53 lere cıkan oğlumda bricanly hiç işe yaramadı.sadece ilk dozda biraz düştü sayı sonrasında banamısın demedi ve 54 oldu hastanede decort yapıldı sonrasında biraz düştü.bunun sebebi nedir acaba? yani bricanly yaramadı bunu biliyorum ama decort un iyi gelmesi durumu nedir? Ayrıca hiçbir ilaç vermedim nefesi hızlanıp bricanly dışında yani
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates varken, "NEfes sayisi" olculmez... Ates yokken, oluyorsa, Bricanyl'in hic geregi yoktur, zira Bricanyl gereken durumlarda, nefes yasisi az, nefes veris uzun ve sikintilidir.
Eger hala hizli nefes aliyorsa, bir "Idarar tahlili" yaptirip bana yazin. Seker: +++ cikarsa, "Seker Komasina " giriyor demektir. |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hata benim cok az bilgi verdim.. 1)öksürüğü vardı yani Grip durumundaydı ve ateşi 37.5-38.6 arasi değişiyordu. 2)arkadan hızlı nefes 50 lere dayanan halsizlik iştahsızlık ve nefesinde cızırtılar olmaya başladı.. 3)bu durumlardan sonra bricanly verdim.. Böyle grip durumda iken nefes sayisi artınca cok korkuyorum hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bricanyl'i GEREKSIZ YERE vermissiniz... Carpinti ve hizli nefes yapar.
SAKIN; Nefesi hizli iken, Ventolin, Bricanyl gibi; Astim ilaclarini kullanmayin.. SAKIN: Aferin, Peditus, Kongest, Asist, Actifed, Sudafed, Actidem ve Zaditen gibi Allereji suruplarini; hicbir oksuruklu durumda kullanmayin... Astim veya Bronsitte, solunum hizli degildir... SIKINTILI NEFES VERME VARDIR.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2015 Saat 18:14 |
|
![]() |
|
Anladım hocam..zaten o ilaçları evime sokmuyorum bile.hiç ilaçta kullanmadım bricanly hariç.peki hocam nefesi Grip yada öksürük yüzünden mi hızlandı yani bricanly den önce yükselmişti 40 üzeriydi? Hızlı nefes durumunda hiçbir şey yapmıycakmıyız? Ateşli iken saymayın diyorsunuz ya en az ne kadar bu ateşten kastınız?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuiyun, hergunde ayni sualler sorulmaz.
|
|
![]() |
|
Kusura bakmayın hocam..okuyorum inanın ilgili ilgisiz hergün düzenli her yazdığınızı okuyorum..sormadan önce illaki aratıyorum..ama hızlı nefesle heleki 54 bulan bir durumla ilgili bi yazınızı bulamadım..vede ilk kez böyle bir durum yaşayınca korktum açıkcası o yüzden..cvp da yazmazsanız saygı duyarım..teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
38 ustu atesde saymayin. Cocuk rahat ise, gene saymayin.. Verdiginiz ilaclarin etkilerinin gecmesini bekleyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|