|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 21:11 |
Hocam nisan 2008 dogumlu oglum dün gece öksürük kriziyle uyandi. Öksurük sesi cok kalin ve boguk tarzdaydi. Nefeste sıkışma oluyordu. Krup olabilir mi Ayrica gün boyu öksürdü. Simdi öksürük artti ve ates 38.5 krup ve ates beraber tehlikeli mi. Bal limon fayda etmiyor. Gece daha da ateşlenirse ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam otit icin augmentin kullandi biteli 2 hafta oldu. Eski maillerden biliyorum vermemeliydim. Ama aile büyüklerine direnemedim. Eklemeyi unuttum başinin döndügünü söylüyor. Pek burun akintisi yok. Sanki kuru öksüruk.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Havlar tarzda, farkli bir oksuruk ise; Akut Larenjit (Krup) olabilir. Oyle ise; yarim ampul Decort, yaptirmaniz, durumunu duzeltir. Hastalik viral oldugundan, tamamen iyilesmesi; 2-3 hafta alir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2015 Saat 22:09 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Havlar tarzda degil. Ara ara karnim agriyor dedi ama cabuk gecti..burnu tikali. Ama durmaksizin öksürüyor. Yemesi icmesi iyi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, sedece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|