Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sürekli tekrarlayan aft
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSürekli tekrarlayan aft

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ege12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ege12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sürekli tekrarlayan aft
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 08:17
Hocam merhaba,benim 30 aylık oğlum 92 cm boyunda 14.300 kg  son bir yıldır ağzında çok sık aft çıkıyor,bunun sebebini araştırmak istiyorum ancak doktorlara gitip olur olmaz testlerede maruz kalmak istemiyorum.Hocam bu şikayetimizle ilgili bize yardımcı olabilirmisiniz? sizin yönlendirmenizle hareket etmek istiyorum.Oğlum çok iştahsız yani her vitamini almıyor sebebi bu olabilirmi?Bu şikayet bende de çok fazla,bir dönem hamileliğimde çok rahatlamıştım,sanırım düzenli beslenmek bol vitamin takviyesi almaktandı diye düşünüyorum,yanılıyormuyum acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 18:24
Aftlarin; Vitaminlerle bir olgileri yoktur.. Turk Tibbinin, en sahane uydurma orneklerinden biridir...
Tuzlu su yapin ve gunde 2-3 sefer yemeklerden sonra agizinizi calkalayin. Gidalarla, vitaminlerle hic alakasi yoktur.
Birde yenileri ciktiginda, uzerlerine; "Pyraldin solusyon" surun.
Yukarı Dön
ege12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ege12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 23:21
Yani hocam hiçbir teste gerek yok diyorsunuz.Peki sebebi ne olabilir bu kadar sik tekrarlamasinin? Söylediklerini zi uygulamaya calisicam ancak bir hayli zor olacak oğlum eminim çok zorlayacaktır beni.Birde hocam oğlum sebze ve kalsiyum olarak süt ten başka birşey tuketmiyor.Ne yapmam lazim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 06:14
Boyle bir "test" YOKKI, gerek varmi-yokmu tartisalim!!!
Sahtekar doktor, anlastigi Laboratuvar hangi testleri yapabiliyorsa, onlari ister.
Dikkat edin, bir hastanede; MR cihazi varsa, her hastaya cekilir, MR cihazi yoksa, siz isteseniz bile; "gereksiz" derler.
Sutun icinde, her turlu gida vardir... Sebze yemesede olur..

Aft'in sebebi; agizda bazi bakterilerin, OLMAMASI sonucu, bu aftlari yapan Spiroketlerin ortaligi bos bulmasindandir. Bu sebeple, gerekli-gereksiz, devamli Antibiyotik kullanmis kimselerde, cok zor iyilesirler.
Yukarı Dön
ege12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ege12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 10:37
Hocam size duacıyız allah razı olsun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.