Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bu başka birşey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBu başka birşey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu başka birşey
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 23:56
Değerli hocam merhabalar.size 28 aylık kızımın davranışlarıyla ilgili danışmak istiyorumKizim özellikle son zamanlarda fazlasıyla yaramaz oldu.soyleki durmadan kosuyo,oyuncaklarında yere fırlatarak oynuyo, avizenin sallanması için top fırlatıyor ,koltuklarda zıpliyo, elektrik kablolarini çekiyor.  Bunları yaparken hep bana bakıyor.kizinca kahkaha atıyor. Resmen benim kızıp bağırmami bekliyor.ogretmenlik yaptığım süre içinde öğrencilerimin yaramazlıklarını sakin karsilamis olan ben bugun en sonunda kızıma dayanamayıp vurdum. Onada kahkaha attı ve yaramazlıga devam etti.bu arada iki gunde bir disari cikaririz hava gunesliyse parka gotururuz.yani evde kapali kalan bir cocuk degil kesinlikle hocam çaresiz kaldım nolur bir yol gösterin. Terzi kendi sökuğünü dikemiyor hocam:( saygilar

Düzenleyen hayatbilgisi - 28 Oca 2015 Saat 22:07
Yukarı Dön
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:11
Sayın hocam benim sorumu da size zahmet cvplasaniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:24
Minciriver.... Eski mailer oku, ogrenirsin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.