|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tutu
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kesik kesik öksürükGönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:16 |
|
Hocam 7 yaşında kızım dün bütün gece soluğunu verirken zorlandı ve inledi.Burbu tıkandı.Süreklide uyurken ağzına bişey geliyormuş gibi yutkunup durdu. Sabah çok az ateşi vardı.bal limon veriyorum.Akşam üzeri kuru kesik kesik öksürüğü başladı yine. Yatınca artacak biliyorum.Burnuna iliadin damla damlattım. Daha önce bu öksürüğü sadece Actidem surup kesebilmişti, gece çok öksürürse vereyim mi. Sizin fikriniz benim için önemli. Sıcak buhar mı yapsam.Zor bir gece bizi bekliyor biliyorum.Şİmdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:26 |
|
SAKIN; Benim dediklerimin disina cikmayin.... Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve Cold Mix...
Sakin doktora filanda gitmeyin, nasil olsa, Astim veya Bronsit/Bronsiolit diyecekler, Azro (veya Macrol), Ventolin, Asist Peditus verecekler bende kullanmayin diyecegim.. |
|
![]() |
|
tutu
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 23:35 |
|
evet bu öksürükle 3 yıldır uğraşıyoruz.Sizinle konuşana kadar nebulunden fısfısına kadar ventolin, filoxatidelar,kortizon iğneler ,zespiralar neler yaşadık küçük kızımla ama öksürük yinede kesilmemişti.Sizinle konuştuktan sonra kestim tüm bu ilaçları.Sizi burda bulmam bir şanstı benim için.Bu yıl daha hiç olmamıştık şimdiye kadar.biliyorum siz öksürüğü rahat bırakın kesmeyin diyorsunuz ama işte biz dayanamıyoruz o perişan hallerine.Belki bir umut hocam bana farklı bir öneride bulunur diye yinede bir fikrinizi alayım dedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 06:04 |
|
benim dediklerimi uygulayin, okumaya da devam edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|