|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Arzu11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 16:20 |
Hocam lütfen bize de yardımcı olun . Oğlum 25 aylık 15 kilo 93 cm boyu.. 6. Ayından beri kusuyor. Ateş, ishal yok... Herhangi bi hastalıgı yok. Doktoru reflü dedi 1.5 ay gavisgon kullandık daha kötü oldu gece kusmuyordu şimdi o da basladı. Kesınlıkle çok yedirmiyorum zorlamıyorum. Haftada 2-3 defa mutlaka kusar bazen yemek yerken bazen 1-2 saat sonra.. Çok gülse kusar çok aglasa kusar.. Ne yapacagımı şaşırdım. Usg cekıldi temiz çıktı kan idrar temiz... Gece süt verıyordum doktor kes dedı kestım. Artık dışarı çıkmak istemıyorum her an kusacak diye psikolojim bozuldu.. Lütfen yardımcı olun:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reflu ila; yakindan-uzaktan ilgisi yok, Turkiye'nin aptal doktorlari hala Reflu'de kusma olmadigini, "Regurjitasyon" denilen, mide ifrazatinin, yemek borusuna kacip, tekrar yutulmasi oldugunu OGRENEMEDILER.. Zaten, Astim ve Reflu'den baska da bir hastalik ismi de bilmezler...
Cocugunuzda, ASIRI yemeden dolayi kusmalar oluyor. 8cm boy, 2.6kg agirlik fazlaligi var.. eger bu kusmalar, hastalik kusmasi olsa idi degil fazla kilo. kilo EKSIGI olurdu.. Sakin sutunu 600ml'nin altina indirmeyin. Gece sut icmek ISTERSE, birakin icsin.. "Reflu" imis!!!! Tabii, ilac firmasi bu kadar iyi RUSVET verirse, her kusana Reflu denir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|