|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
snowpea ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 19:01 |
Merhaba Kadir bey,
Daha önceki maillerinizde Tamiflu'nun domuz gribi için kullanıldıgından bahsetmişsiniz 3,5 yaşındaki kızımın okulunda grip salgını var. Yurt dıisinda yaşıyoruz ve genelde bu okuldaki veliler çocuklarını aynı hastaneye götürüyor ve oradaki doktorlar çocuklara tahlil yapıp bunun influenza oldugunu soylemis ( ne turu oldugunu bilmiyorum) ve tamiflu yazmislar. Simdi sira benim kizima da geldi sanirim. Bugun ateslendi 39.2'ye kadar atesi yukseldi, burun akintisi ve biraz oksurugu var. Ben doktora gitmek icin beklemeyi dusunmustum, ama acaba bu testi yaptirmali miyim hemen? Siz tamiflu ilk 48 saatte etki eder demişsiniz, ben normal grip gibi bir sey yapmadan bal limon mu vereyim yoksa doktora goturup bu testi yaptırmalı mıyım? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamiflu ve benzerleri toplam hastalik suresini sadece; 21 saat kisaltabiliyor. Sadece, bagisikligi bozuk, ileri derecede yasli kimselerde kullanilir. Toplumun her kesimi kullanacak diye bir sey yok.Ilaci kullandiniz diye, hic Grip olmayacaksiniz diyede bir sey yok.
Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
snowpea ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim ben de sadece sizin önerdiğiniz tedaviyi uyguluyorum.
Saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|