|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aliyetulum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliyetulum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 20:33 |
Doktor bey merhaba; 3 ay kadar oluyor kızımın bademciğinin birinin daha büyük olduğunu tesadüfen farkettim. Kızım 5 yaşında şuanda. Hemen doktora götürdüm. Çocuk doktorları herhangi bir tetkk yaptırmadı. KBB doktorları ise tek taraf büyük olduğu için lenfomadan şüphe ettiler. Çeşitli kan testleri yapıldı herşey normal çıktı. Periferik yayma yapıldı 1 ay ara ile iki kez onlarda normal çıktı. En son KBB doktoru tamam artık takip etmemize gerek yok dedi ve gönderdi beni. Fakat ben çok tedirginim. İnternetten okuduğum şeyler beni çok korkutuyor. Lenfoma olsaydı kızımda başka belirtiler 3-4 ay içinde çıkar mıydı? Şuanda hiçbir belirti yok. O bademciği görmemiş olsam hiçbirşeyden şüphe etmezdim. Ne yapmam gerekiyor şaşırdım.:( Bir hemotoloji uzmanına gitmem gerekir mi? 1 ay takip bu durum için yeterli midir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben o KBB doktoruna ne diyeyimki!!!
Atesli bir hastalik ESNASINDA!!! Tek tarafli bademcik buyumesi; Enfeksiyoz Mononukleoz belirtisidir. Bu hastalikda, sadece;Afrika kitasinda, "Lenfoma" yapar.. Iste, boyle kulaktan dolma yarim-yamalak bilgilerle doktorluk yapilmaya calisilirsa, boyle sacmaliklarda olur. Allah size; akil-fikir versin... Hic boyle bir sikayet ile Turk doktorlarina gidilirmi!!! Oturun, oturdugunuz yerde. Yoksa sirada; US, MR hatta Biyopsi bile yapacak CAKAL cok.. |
|
![]() |
|
aliyetulum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliyetulum
En son kızımın boğazına baktığımda geçen kıştı doktor bey.. O sırada bademcikleri iltihaplanmıştı. Beyaz beyaz olmuştu üstleri. antibiyotik kullandık geçmişti. Boğazının acıması geçtikten sonra da tekrar bakmadım bademciklerine. O sırada dediğiniz hastalığı geçirmiş olabilir mi? O zamandan kaldıysa bu bademcik ilerki dönemde lenfomaya çevirme olayı olmaz değil mi? Bıktım 3 aydır doktorlara gitmekten. Hele internette yazılanlar insanı daha fena yapıyor :( (
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kac defa yazacagim.... Enfeksiyoz Mononukleoz "LENFOMA"si, sadece Afrika kitasinda gorulur...
Bilmeyecek ne var!!! Okuyun, yeter. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aliyetulum
Çok tşk ederim doktor bey içim rahatladı. Konu evlat olunca akan sular duruyor. :(
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de araya giriyorum kusura bskmayin..benim 4 yasindaki oglumun da badrmciginin biri dogdugundan beri sanirim her muayenede buyuk gorunuyor..hasta degilken bile kocaman ben de cok tedirgindim fakat doktorlar hep normal dedi ve arastirm a falan yapilmadi..yapilsa miydi acaba kafam katisti.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O kadar soyluyorum, su Turk Cocuk ve KBB doktorlarini ciddiye almayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|