|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2015 Saat 16:08 |
![]() Düzenleyen Gamze - 16 Şub 2015 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,1.5 yaşında kızım yürürken ayaklarını içe doğru basıyor,ilgili konuları okudum ama emin olmak istedim bende d vit 3 ampulu kullanmalımıyım?1 yaşına kadar damla kullandım ,sonrasında calsiran diye tablet kullandim 1 ay (kasim 2014 de).
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degerlendirme icin; dizlerinin bir birine degmesi gerekir.Dizleri bir birine degdiginde, ayak bilekleride degiyorsa, bir anormallik yok demektir...
Diz altindaki egrilikler, bebegin anne karnindaki oturus seklindendir. Normaldir. |
|
![]() |
|
Bi türlü birleşdirip çekemedim resmi ama yürüdüyünde ayakları içeriye doğru basıyor
|
|
![]() |
|
Hocam oğlumda kifoz var onun resminide bi türlü gönderemedim.bu durumdada d vit 3mü kullanılır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi tiplerde Dvitamini ise yariyor. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Gamze - 16 Şub 2015 Saat 21:48 |
|
![]() |
|
Tanı koymanız için yeterlimi hocam?eski maillerde kifoz hakkında hiç bir şey bulamadım hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|