|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kucukprens
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kucukprens
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen öksürükGönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 01:29 |
|
İyi akşamlar doktor bey, oğlumun öksürüğü bir türlü geçmedi. Peditus ve prospan verdim 3 gün ilaç alınca iyi ama kesince yine başlıyor ve uyurken sürekli ciğerinden hırıltı geliyor sanki bir ateş yakılmış ve için için eşyalar yanarken ses çıkarır ya aynen öyle çok endişeliyim bronşit olucak diye korkuyorum doktora götüreyim mi oğlum 21,5 aylık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 05:35 |
|
Pes yani.... Birde, Peditus yetmezmis gibi yaninda; Prospan mi verdiniz!!!
Resmen aranmissiniz... Oksurugu kesince "basiniz goge erdi" sandiniz degilmi!!! Oksuruk; vucut savunmasidir.. Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarina, onlarin isi-gucu, annenin-babanin gozunu boyamak!!! Cocuk okkanin altina girmis, oksuruk kesilince, hastalik goguse inmis, hiriltilar olusmus, onun canina minnettir.. Gor bak daha basiniza neler acilacak. Hirilti basladi diye gidince, size Ventolin ve Pulmicort, Flixotide gibi Kortizonlu spreyleri dayayacaklar. Virusler; Kortizon etkisi ile, iyice akcigerlere yayilip, cocuk nefes alamaz hale gelicede acilen gece yarilari hastanelere kosusturacaksiniz, "Hava alacaksiniz"... Basit bir Grip, hic doktora gitmeseniz, 2-3 haftada kendiliginden gececek iken, aylarca, hastanelerde surteceksiniz. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Veya gidin, alin boyunuzun olcusunu.. Dediklerim aynen olacak. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2015 Saat 05:36 |
|
![]() |
|
kucukprens
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kucukprens
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 10:08 |
|
Doktor vermedi dr. bey ablam sağlıkçı o tavsiye etti doktora hiç götürmedim günde 2 kez 3 gün verdim.Sizin öksürükle ilgili şablonunuzu gördüm oğlumun ki havlama gibi nefes verince ses çıkıyor ve hızlı bir şekilde. Krup mu oldu sizce? Ballı limon yanında turpa bal koyup onu içereyim mi? Birde evde nem cihazı var onu da açayım mı ciğerlerine inip bronşit mi olucak çok üzgünüm şu an
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 17:39 |
|
Havlar tarzda oksuruk ve sonrasinda, oter tarzda nefes alma varsa, Krup (Akut Larenjit) demektir. 3 gece hastaligidir, soguk havaya cikardiginizda, hemen rahatlar.
Eger, ilk geceyi gecirdi iseniz, hemen Decort ampul, (Yarim ampul) yaptirin. Zaten bir sekilde 3 geceyi gecirdi iseniz, yaptirmayin... 1-2 hafta Grip hali surecek,eski mailleri okuyun. SAKIN; Oksuruk surubu, Ventolin kullanmayin. |
|
![]() |
|
kucukprens
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kucukprens
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 17:54 |
|
Doktor bey 2 günü geçirdik bugün 3. günümüz söylediğiniz decort iğne mi oral yolla mı alınıyor hala yaptırın diyorsanız hemen gidip yaptırayım burun delikleri büyüyor nefes alıp verirken sanıyorum krup oldu,burnu da akıyor sürekli
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|