Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tek gozde kanlanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtek gozde kanlanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dr_anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dr_anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tek gozde kanlanma
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 16:06
hocam merhabalar tekrar.11 aylik kizimin sol gozunun lateral kisminda bazi gunler hafifleyen ama tamamen gecmeyen  bazi gunler biraz siddetini artiran bir kanlanma mevcut.yaklasik 3 hafta oldu.goz dr una goturdum korneasina floresan boya ile bakti hic bir sikinti yok dedi.retina muayenesi yapamadi kizim ortaligi yiktigi icin.netira damla verdi 4×1.netirayi basladigimizda (3 gun once) baya hafifledi kanlanmasi ama bugun tekrar artti.netirayi 3×1 kullandim yalniz ben.gece uyandirip damlatmadim.hala devam ediyorum 4.gunumuzdeyiz.allerjik ya da klimaya bagli bir sebebten olabilir mi bu kanlanma .dun gece full odasindaki klima calisti.goz kurulugu nedeniyle olabilir mi?oyle olsa iki gozunde de olmaz miydi ?goz arkasi muayenesi yaptirmali miyim? isiga bakisi rahat.takibi normal,capaklanma yok.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 05:50
Gozunde "silme" capak olmuyorsa, hicbir seyi yok demektir... Allahtan Goz doktorlari cocuk doktorlari gibi sahtekar degiller.
Yukarı Dön
dr_anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dr_anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 17:38
Netirayi damlatmayi da birakayim mi hocam?.capak hic yok sadece kanlanma var.

Düzenleyen dr_anne - 22 Şub 2015 Saat 17:38
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 18:20
Birakin, bosuna verilmis.. Sirf ceneniz kapansin diye vermis!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.