|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gizemkara ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gizemkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 11:07 |
Merhaba Kadir bey,
17 aylık kızım var. cildi oldukça hassas. doğduğundan beri ara ara tekrarlayan egzamalar oluyordu. ancak son zamanlarda bu egzamalar iyice arttı. bir çok farklı krem kullandık. krem veya damla kullanınca bu şikayetler geçiyor ben de ilacı kesiyorum. ancak ilacı bıraktıktan 2 gün sonra tekrar çıkıyor. hem de aynı yerlerde çıktığı bile oluyor. ilaçlar kortizon içerdiği için devamlı ilaç kullanmak da istemiyorum. ama çocuğum sürekli kaşınıp duruyor. doktora söylediğimde süt ürünleri ve yumurtayı tamamen kes bir dene belki alerji vardır dedi. ama bu durumda neredeyse hiç birşey yiyemeyecek ve hala emzirdiğim için ben de yiyemeyeceğim. bir de daha önceden bu kadar olmuyordu hep aynı şeyleri yiyor çocuğum. gıdayla bir ilgisi olabilir mi gerçekten? ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari; sute ve sut allerjilerine takmis durumdalar... Baska bir halt da bilmediklerinden, hemen "Sut allerjisi" derler.. Siz o ahmaklara kulak asmayin... Onlar her oksurene; Astim, her kusana Reflu diyen soytarilardir.
Hicbir sey yapmayin, terletmemeye bakin. Krem olarak, sadec Ultralan Pomat kullanin... Fluoro kortizon ihtiva ettiginden, cilleten emilmez ve sistemik etki gostermez.. Bu seri icinde en kotu olanlar, Prednol ihtiva edenlerdir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|