|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 18:17 |
Gripler oldurmez... Verilen ilaclar oldurur...
Oksurugu keserseniz, Akintiyi kurutirsaniz, Ventolin verip, savunma maksadi ile daralmis bronslari, Ventolin ile acarsaniz, Nasocort, Nasonex, Flixotide gibi Kortizonlu spreyleri kullanirsaniz, Hastanelerde sirf para tirtiklamak kasti ile, Serum takilir, icinede ne oldugu beli olmayan abur-cubur kondugunda olursunuz... SAKARYA’nın Ferizli İlçesi’nde 2 gün önce gribal enfeksiyon şüphesiyle getirildiği hastanede serum verildikten sonra eve gönderilen Ferizli Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Burcu Uygun, bu sabah fenalaşıp kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Liseli kızın ölümünü şüpheli gören Cumhuriyet Savcılığı cenazeyi İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Bugunku, Sozcu Gazetesinden alinmistir... Bu doktorlar, bu kafada devam ettikleri surece; Bu haberleri daha cok okuyacaksiniz. |
|
![]() |
|
kaymağım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2009 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam emekleriniz için allah razı olsun inanın size çok şey borçluyuz...
sizin dediklerinizle paralel olarak bugün bir haber duydum Dünya Sağlık Örgütünün bir uyarısı üzerine bileşiminde-dekstrometorfan-bulunan öksürük şuruplarının toplatılması yönünde haberler çıkmış bu maddeyi içeren öksürük şuruplarının ölümle sonuçlanan ciddi yan etkilere sahip olduğu açıklanmış sağlık bakanlığıda piyasadaki ilaçları toplatıyormuş geçte olsa güzel bi adım sayenizde evlatlerımı bu ilaçları kullanmadan büyütüyorum sonsuz teşekkürler |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
Hocam allah razı olsun size hep duaciyim. Saglikla kalin inşallah
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil oldu ise; 35 senede ogrenebildiler.. Illede 3-5 kisinin olmesi gerekiyor demekki!!
Bakalim; bu Kortizonlu spreyler ve Astim salgini sahtekarligi icin bir sey diyeceklermi... Hic zannetmem.. |
|
![]() |
|
tafa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
hocam bizler size nekadar teşekkür etsek azdır 3 yaşındaki oğlumun bu sene kreşte 2. senesi olmasına rağmen bu kışı pek hasta olmadan atlatıyoruz hatta hiç durmayan burnumuz bile akmıyor geçen kış sizden haberim olmadan düştüğümüz doktorların elinde kalsaydık sonumuz felaket olurdu heralde
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
Bu mesajımı okuyan öncelikle saygıdeğer Kadir Tuğcu Hocama teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Ve siz sevgili üye arkadaşlarımız gerçekten şu bir gerçek ki KAdir Hocamız bize çok emek verdi. Yılmadan usanmadan mesajlarımıza cevap verdi. Verdiği cevaplar yüreklerimize su serpti. Hocamın bana bu zamana kadar yazdığı mesajlarda ben en tehlikeli durumda bile korkmadım çünkü o benim yazdığım iki satır cümleyle herşeyi çok güzel anladı ve beni hep sakinleştirdi. Hocamın her dediğine sonsuz güveniyorum. Hocamı okudukça benim bilgim hergeçen gün arttı ve dedikleri birebir çıktı. Öksürüğü kesmedim öksürüğü kesenlerin başlarına ne işler açıldığını gördüm. Basit bir grip olayını ayıramayanlarıda gördüm. Bana yazdığı ilacı hocama sordum sakın verme akıntıyı ciğere indirir dedi. Ertesi gün ilacı yazana gittim neden yazdınız bu ilaç akıntıyı ciğere indirmiş dedim doğrumu dediğimde evet doğru dedi. Peki neden yazdınız diye sordu eşim verdiği cevap aynen şu : Ateşini düşürsün diye verdim dedi. Ve ben herşeyşi bir kenara bıraktım sadece hocamı okuyorum notlar alıyorum kendimi hergeçen gün bilgilendiriyorum. Kızım kreşe gidiyor çok sık hastalanıyor ama hocamın dedikleri aklıma geliyor bir nefes alıyorum o zaman. Bizim hocamızdan öğreneceğimiz o kadar çok bilgi var ki ; bunun tek nedeni hocamız bizi bırakmasın ve bizimle olsun. Aslında saygıdeğer hocam güzel bir eser bıraksanız bu bilgilerinizi bir kitap yapsanız ve biz sizin eserinizi çocuklarımıza da miras bıraksak ne güzel olur değil mi ? Herşeyden önce bize hakkınızı helal edin ve gerçekleri böyle bağıra bağıra söylediğiniz için o vijdanınız ne kadar rahattır ben bunu hissediyorum. Allah razı olsun sevgiyle kalın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|