|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 01:31 |
Kızım 7 yaşında. Geçen hafta Pazar akşamı ateşi çıktı.39 civarı.Eşim kızımdan 1 hafta önce gripten 5 gün ateşli yatmıştı.kan tahlillerinde wbc düşük ( normal degerler içinde)çıkmıştı.WBC düşük derken normal değerleri anlamamız gerekiyor değil mi ?Perşembe gününe kadar geçmeyince ,ve dilinden de emin olamayınca aile doktoruna gittik,büyük ihtimal viral dedi.Ateşi 1 gün daha devam ederse antibiotiğe başlayın dedi.Cuma günü ben tahlil istedim.Tahlil ne çıkarsa antibiyotik şart dedi.Tahlil sonuçları :
Wbc 13.1 Lymph 1.32 Mono 0.81 Baso 0.03 Eos 0.09 Neu 10.8 Lymph% 10.1 Mono% 6.2 Bas0% 0.2 Eos% 0.7 Neu% 82.8 Hgb 11.6 Rbc 4.68 Hct 36.5 Mcv 78 Mch 24.8 Mchc 31.8 Rdw 17.1 Plt 531 Mpw 8.4 Pdw 13.3 Pct 0.448 Bu “erişkin değerleri” ne göre antibiyotik verdi.Bir de kansızlık var dedi .3 ay boyunda ferririn dedi.hiç birini almadık. Size göre kansızlık var mı ? Bence yok , kızım etli yemekleri ,sütlü gıdaları pek sever.Boyu 127 cm kilosu 22.5 kg. Ben 5 yıldır üveit tedavisi görüyorum , İmuran ve kortizon kullanıyorum, tüm aile ateşli grip geçirirken bende sadece boğaz acısı oluyor o da her zaman değil.Kullandığım ilaçlardan dolayı illaki grip aşısı önerir misiniz ? Sonsuz teşekkürler Ülkü |
|
http://www.ulkuakcam.com
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok icten pazarlikli, tam SAHTEKAR bir doktorunuz var..
Ne antibiyotik gerekiyor, nede Demir ilaci.. Verdigi ilaclarin hepsi, TUZAK... Bu sahtekarliklarin bu kadar yaygin uygulanmasi, artik Tip fakultelerinde, resmen, SAHTEKARLIK EGITIMI verildiginin isbatidir. Sizin kullandiginiz ilaclar, bagisiklik sisteminizi baskiladigi icin,(aynen bu sahtekarlarin kullandigi; Flixotide, Nasonex spreyler gibi) Grip arazlarini baskilar ve siz bir sey anlamazsiniz, ama hastalik ilerleyebilir. Mutlaka Grip asinizi olun. Hele bu seneki cok muhim. arazlari gorulmez. |
|
![]() |
|
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürle Kadir Bey,
Bu seneki aşılar çok mühim derken grip vakaları daha farklı ve zor olacak diyebilir miyiz? Bu durumda kızım da aşılanmalı değil mi? |
|
http://www.ulkuakcam.com
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 aydan buyuk herkezin asi olmasinda buyuk fayda vardir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|