|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OYKULUS ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2015 Saat 13:17 |
Hocam merhaba,kızlarım sizin hastanızdı ve bugüne kadar sizin dediklerinizle hastalıklarımızı sorunsuz atlattık .Ada'nın geçen hafta 3-4 gün süren ve sadece akşam üzeri başlayıp ve ibufen vermemle düşen ateşi vardı aynı zamanda da çok halsizdi,her yerinin ve gözlerinin de ağrıdığını söylüyordu ve hiç yataktan çıkmıyordu. Cumartesi sabahı doktora götürdüm,röntgen ,kan tahlili derken zatürre olmuş yatırmamız gerekli dediler.Ne tedavi uygulayacaklarını sorduğumda damardan antibiotik verip serumla besleyeceklerini söylediler.Beslenmesinde sorun yok dedim ama izole olması gerekli dedi doktor.Biz kabul etmedik evimiz yakın serumla antibiotik verilecekse götürüp getiririz dedik,zorla da olsa kabul ettirdik.Siz de izinde olduğunuzdan size danışamadım .Bugün kontrole gittik, serum bitti 6 tane novasef yedi çocuk,ateşi ve halsizliği geçti,şimdi de 3 gün 6 tane de kalçadan novasef verdi,ayrıca macrol veriyoruz kilosu kadar.Ben iğne yaptırmak istemiyorum,test ve röntgen sonucunu ekliyorum,fikrinizi alabilir miyim?
Teşekkürler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre ile yakindan-uzaktan, hicbir alakasi YOK!! Resmen kaziklandiniz.
Zaten bu hastane; yaptigi sahtekarliklarla taninmis bir hastanedir.. Resmen, Harami ceteleridir. Labortuvri, kasten cocuk degerlerinin yanina, "Eriskin" Referans degerlerini koyup, sanki WBC degeri yuksekmis gibi bir tablo ciziyor, sahtekar doktorda, bunu bahane edip, piril-piril Rontgene ragmen, Zaturre teshis edip, yatirmaya calisiyor.. Bunlarin tamami namussuzlar. Agizdan beslenebilen bir cocugun, Seruma ihtiyaci yoktur! Yani siz nasil bu hileyi yediniz, anlamiyorum.. Zavalli cocuk birde bir suru igne yedi. O ignelerin tamami bosuna vuruldu. Vicdansiz doktor, Allahindan bulsun. Turkiye'de saglik tamamen bu sahtekarlarin eline gecti. Basit bir Grip, gorun bakin nasil bu kadar masrafli hale getiriliyor.. Aldiklari paralar, haram olsun, burunlarindan fitil-fitil gelsin. Kacin ve bir daha da, tabelasinda;Acibadem yazan hicbir kurulusa itimat etmeyin.. sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
OYKULUS ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba,eski yazılarınzıdan cevabınızı az çok tahmin ediyordum ancak çocuk sözkonusu olunca bizi böyle çaresiz bırakıyorlar. Sizin cevabınız üzerine sonuçlarla başka bir yerde bir doktora gittik bu sabah,yapılan tedavi doğru,ciğerlerden ses gelmiyor ancak rontgende leke var dedilerBen iğne yaptırmak istemiyorum,şimdi eşim Academic Hospital de bir prof. ismi almış ona götürüyor.
Ne yapmalıyız bilemedim,ne tür bir enfeksiyon veya grip?Tedaviyi bırakırsak sonrasında sıkıntı olur mu?Neden ağızdan antibiyotikle tedaviye sıcak bakmıyorlar?
Akciğer rontgeninde aşağıdaki gibi yazıyor
Akciğer Grafisi Arka Ön Hizmet Tarihi ve Tanımı PA AKCİĞER GRAFİSİNDE : Sağ akciğer alt zonda bronkovasküler izler boyunca kalp konturlarını silen peribronşial kalınlaşmalara ait konsolidasyon sahası izlenmiştir (fokal bronkopnömonik infiltrasyon). Trakea orta hattadır. Her iki hilus doğal görünümdedir. Kostofrenik ve kardiofrenik sinüsler açıktır. Kardiotorasik indeks normal sınırlardadır. Kemik yapı ve yumuşak dokulara ait belirgin patoloji saptanmamıştır. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yahu, su hastaneden uzak durun.. Mutlaka bir "kulp" takacak, sizi abone etmeye calisacak. En tehlikeli olan doktor grubu, Prof oldugu halde, Universitede olmayip, ozel hastanelrde hasta bakan, Poliklinik te hasta gorenlerdir. Bunlar kadar insafsiz ve vicdansiz olani yoktur.
Arkadasinizin yazdigi yazi; butun olayi gayet guzel ozetliyor. Turkiye'de; Oksuruk icin, Grip icin ASLA hicbir doktora gitmeyin.. Hele hastanelere adimizi bile atmayin, bana sormadan bir is yapmayin. O Akciger Filminde, hicbir sey yok... O aptallarin; "leke" dedigi olusumlar, ayni Film, Derin nefes alinarak cekilse idi, kaybolacakti. Namussuzlar artik kasten film cekerken; "Nefesini al ve TUT" demiyorlar. Derin nefes almadan cekilen butun Rontgenlerde bu beyazliklar gorulur... Cocukmu kandiriyorlar!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|