|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2015 Saat 11:27 |
Kadir hocam merhaba öncelikle şunu söyleyeyim yanık ile ilgili bütün yazılarınızı okudum fakat kafamda soru işaretleri var netleştirmek için size danışıyorum.Dün akşam 17 aylık oğlum elini sobaya değdirip biraz yaktı hemen soğuk suya tuttum ve babaannedeydik orda silverdin varmış onu sürdüm.Ama 2 saat boyunca ağladı bizde acile götürdük bir kaç krem karıştırıp sürdüler ve anında sustu sıpa :)
1.ilk etapta akan suya tuttuktan sonra enestol ve furacin karıştırılıp mı sürmeliyiz? 2.Sonrasında pansuman yaparken sadece furacin sürmemiz yeterli galiba öğrenmek istediğim ilk etapta hangi merhemleri kullanmalıyız. Teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evet, Anestol+Furacin karisimi en iyisidir.
2- Silverdin; Gumus Nitrat ihtiva eder, iyi bir ilactir ama, uzun sureli kullanimlarda, ciltte, kursuni bir renk olusmasina sebep olur. Kisa sureli kullanimlarinda bu etki olmaz. Kisa sureli ve kucuk yaniklarda, her ikiside kullanilabilir. 3- Agri gectikten sonra, Anestol gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|