Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hazirliksiz yakalandik (kulak)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhazirliksiz yakalandik (kulak)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilekgungor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekgungor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hazirliksiz yakalandik (kulak)
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 02:35
Hocam merhaba 

Kizim 20 aylik 1hafta once agir bir grip gecirdik ailecek ve kizimi dr. Goturmedim sorunsuz sekilde gribi atlattik az once kulagini tutup anne aciyor diyene kadar hersey iyiydi sizin yazilariniz gecti gozumun onunden kulagimiza vurdu diye dusundum evde illadin damla yoktu malesef kizimi susturamadik agla agla... gittik acile hata ettim kabul ediyorum eczaneye gitsek daha iyiydi kizima kulagi kizarmis dedi dr. Bir igne yapti bacagindan sonra dolven corsal ve klamoxs yazdi ilaclari almadik kizim suan iyi size yazmamin nedeni ise illadin kullanimini nasil yapalim eski maillere baktim ama emin olamadim hocam cevabiniz icin tesekkur ederim simdiden ...
Yukarı Dön
dilekgungor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilekgungor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 16:46
Hocam kizim saabah uyaninca aglamasini durduramadik kulagim aciyo diyor illadun damla 2 damla kullandim hocam aglamasi durmayinca kkb dr. Gittik iltihap kulak zarini delmek uzere dedi doktor sulcid igne verdi 4 tane bu igne bitince augmentin kullanilacak surup bitince gelin isitme testi yapilsin dedi hocam iltihap zari deler mi ?? 

Igne ve ilac kullanmayip 5 gun illadin damla kullansam agri dinmeSe ne vermeliyim hocam birde dr. Kontrolune gitmeden 5 gun sonra gecip gecmedigini nasil ogreniriz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 19:44
Okuyun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.