|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 00:26 |
Hocam selamlar.
Kızım 3 yasında. Bu yaşına kadar ateş öykümüz bir iki dışına çıkmadı diyebilirim. Grip olur ama sizin onerilerinizle hafif atlatır. Ama bu iki aydır evden grip çıkmadı bir türlü. Bu 3. gribi. İkincisinde ilk gün ateş oldu, ikinci gün biraz akıntı ve öksürük. 4. Güne biseyi kalmamıştı. Simdi yine grip ve benim size sormak istediğim şu. Bademciklerinde belli belirsiz minicik beyaz noktalar (nokta) görüyorum. Ve konkalari da şişiyor. Dahası bir burun deliğinde bariz belli. Bazen baktığımda geçmiş oluyor, bazen de burun deliğini tamamen kapatmış oluyor. Ağzında koku yok, dilinin üzeri beyaz. Akıntı var, öksürük yok. Bogazinda acima ya da yutkunamama gibi bir durumu yok. Halsizliği yok. Dün ve bugün birer kez kulağını kaşırken gördüm. Krese gitmiyor. Sizin önerileriniz dışında herhangi birşey kullanmıyorum. Hocam bu durumda bakteriyale çevirme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Ben herhangi bir doktora falan götürmedim. Gerek olduğunu düşünüyor musunuz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Kolaylıklar diliyorum. Düzenleyen Kardelensel - 30 Mar 2015 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sene hastalik yapan Grip Virusleri yapi degistirdikleri icin, bu seneki Gripler agir seyretmektedir.
yapilacaklar aynidir. SAKIN: Antibiyotik veya ilac kullanmayin, eski mailleri okuyun. Hicbir Grip, Bakteriele cevirmez.. Grip gecirirken, baska bir bakteri bulasirsa ancak oyle olabilir. Gripli bir kimse sokakda dolasamiyacagina gore, Grip esnasinda, bakteriel enfeksiyonu nasil alsin??? Turk doktorlarina inanmayin. Onlar her hastaya Antibiyotik verebilmek icin her turlu soytariligi ve sahtekarligi yaparlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|