|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2015 Saat 14:47 |
hocam mrb 15 yasinda kiz kardesim var 4 gundur feci sekilde grip ama kiz yerinden kalkamiyo cumartesi gunu evimize yakin olan sigorta hastanesinin aciline goturduk fakat 16 yasindan kucuklere bakmycaklarni soyledler bzde o can havliyle aile hekimlgne goturduk oradaki doktorda bakip gripanol asist efemoline goz damlasi bide oksuruk surubu verdi ilaclari ogun kardesim icmeye basladi fakat 2 defa burnu kanaynca kalbim cok carpiyo gozlerm karariyo dedi ardndan hemen bayildi acayip derecede atesi vardi ilik suyla banyo yaptrdk bukez yne bayldi pazar gunu yne burnu kanayip baylnca universite hastanesnin acilne goturduk ordada muayene edilp o ilaclari atin dediler yerine croxilex birde brufen tablet verdi doktor fakat hocam suan cok halsiz hala yatiyo basi cok agryo kan tahlili falan almadlar hocam o gece bi igne yaptlar napalim hocam kardesim cok kotu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, ILACLARI VERMEYIN!!!
Hemen kesin ve o ilaclari cope atin. Hastaneden verilen ilaclarida cope atin... H3N2 Gribi geciriyor, devamli yatacak, ASLA Ates dusurulmeyecek, hatta atesi ciktiginda, iyice sarip sarmalayin, sicak bir seyler icirin ve ATESINI IYICE YUKSELTIN... Bir ter atma ile iyilesir. Bogaz agrisi vardir, Tantum Verde Sprey kullanabilir. |
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
hocam peki bu illet virus domuz gribinden dahami kotu cok korkuyorum kardesim surekli aci cekiyo burnu kanayinca neden bayiliyo bugun annemde grip oldu benimde kizim 23 aylik ona bulasmasndan cok korkuyorum kardesime bu durumda bile 2 gun rapor verdiler hocam ya bu ulkede gercekten insan sagligi kimsenin umrunda bile degl neden goz gore gore insanlarin sagligiyla oynuyolar hocam keske yine burda olsaydiniz okadar uzaklardan bizlere yardimci oldugunuz icin cok tsk ederim Allah sizi basimizdan eksik etmesin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip virusleri, hasta ettikleri insanlarin olmelerini arzu etmezler. Zira, virusler, bakteriler gibi bolunerek cogalmazlar. Insan hucrelerine girerek, kendi yapi elemanlarini urettirirler. "REPLIKASYON" denilen bu cogalma sekli bir tek, viruslere mahsustur.
Griplerde olumler: Oksuruk suruplari ile oksurugun baskilanmasi sonucu. Soguk alginligi ilaclari ile, akintinin koyulasmasi ile... Ventolin, Bricanyl gibi suruplarla, viruslerin akcigerlere inisini zorlastirmak icin daraltilan bronslarin genisletilmesi ile.. Ates dusuruculerle; atesin dusurulmesi ile, Asist gibi ilaclarla, bronslarda asiri daralma yapilmasi ile. UMCA gibi %30 alkol(Etanol) ihtiva eden ilaclarin verilmesi ile olusan, Parasetamol zehirlenmeleri sonucu olur.. Turk Tip fakultelerinde, Farmakoloji diye bir ders artik okutuluyormu? Bilmiyorum... Fizyopatoloji gibi bu dersde kaldirilmis olabilir.. " neden goz gore gore insanlarin sagligiyla oynuyolar " Turk halki, cok sayida ve kolay erisilebilir doktor istedi.. Her is yerine doktor, her gece nobet tutan doktor, Her ambulansa doktor, her fabrikaya doktor isterseniz, bu hukumette size ancak bu sekilde boyle doktorlar "peydahlayarak" saglik hizmeti goturur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2015 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
cok haklisiniz hocam gercekten iyiki varsiniz maalesef hocam bizim toplumumuzda tip fakultesini kazanan ogrenciler (sozum meclisten disari) cok zeki olarak gorulup hep el ustunde tutulurlar bu nedenle doktor oldu lafi insanimiza ayri bi hava katar ortaokulda benimle ayni sinifta okuyan bi arkadasimin notlari gercekten benimkinden dusuktu fakat o arkadasim tipi kazandi ben ise biyolojiyi is boyle oluncada ornegn babam bile o arkadasimi goklerde tutup beni kucumsedi babam hastaneye gdnce onun verdgi ilaclari kullanip benim sozum yabana atilir oldu insanlarmizdada bak o calisti kazandi doktor oldu diyerek doktor sevdalisi olup ciktilar hocam inaninki sirf doktor olmayi yapilan bu haksizliklari gostermeyi cok isterdm ama maalesef tip disi branslardan tusa grmeyi biyologlarin elinden aldilar kimyagerler ve sadece veterinerlik mezunlari greblirmis artik hep icimde kaldi ama olsun can sagolsun sizin gbi biri bizimle oldugu surece varsin bende vicdanimin rahatligiyla cocugumu saglikla buyutiyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|