|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meral_87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 18:15 |
merhaba kadır bey,benım ıkı kızımda 5 gundur griple boğuşuyor.kızlarım 2007-2008 doğumlu yapılması gerekenlerı biliyorum fakat 5 gundur ateslerinin olması benı endışelendirıyor.doktora gotürsem antibiyotık verıcek biliyorum.cünkü burda 3 günden fazla süren ateş enfeksiyon belirtisi imiş tedavi edilmezse zatüre olurmus felan.kızlarda halsizlik,oksuruk cabası
nekadar daha sabr etmeliyim???unutmadan kizlarimin ikiside havale geçirdiği icin ateş düşürücü veriyorum... Düzenleyen meral_87 - 10 Nis 2015 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" .cünkü burda 3 günden fazla süren ateş enfeksiyon belirtisi imiş tedavi edilmezse zatüre olurmus "
Sizin oradaki doktor(!) kalitesi bu ise, isleriniz Allaha kalmis demektir.. 1- Viral/Bakteriel ayirimi yapin. Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez. 2- Sakin Turk cocuk doktorlarinin Ates ve Astim "hezeyanlarina" inanmayin. 3- Simdilerde, Astim sacmaliklarindan biraz vazgectiler, sahtekarligi; Zaturre uizerinden yapiyorlar.. 4- Ates ve Havaleden KORKMAYIN... Her iki durum da, Turk cocuk doktorlarinin aileleri korkutmak icin kullandiklari konulardir. |
|
![]() |
|
meral_87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2008 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 169 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam Giresun/görelede oturuyoruz,önerebileceğiniz doktor varmı?Trabzonda olabilir....şimdi ben bu söylediklerinizden bahsetsem internetten tedavimi olur diye çıkışacaklar!!! ben biliyorum çocuklara grip denmiyor burda allerjık astım,bronşit gibi ağır hastalıklar tedavileri uygulanıyor....
|
|
![]() |
|
hocam dayanamadım tam kan sayımı yaptırdım sonuçlar;wbc:4.26 rbc:4.70 hgb:11.50 hct:35.50 mcv:75.50 plt:121L mch24.50 rdw13.40 mpv11.10H PCT0.13 LYM46.50 MON7.30 EO:0.50 NEU:45.50 BAS:0.20 LYM:1.98 MON:0.31 NEU1.94
İLAÇLAR macrol allerjık astım tedavisi olduğundan pul...rt,ven..lin,allerset hırıltılı solunum var zespira kıs boyu kullanıyoruz. mayısta şikayetler bitiyor hocam ben bu ilaçları kullandıgım içinmi kurtulamıyoruz niye hırıltı oluyor,bu kıs hıç antibiyotık kullanmadık gece hapı kullanıyoruz gittiğim doktor grip dedi ama bu ilaçları verdi????bu sonuçlar büyük kızımın 26.02.2007 BİLİYORUM geçici olarak ıyıleşecek birdahaki gribe kadar... Düzenleyen meral_87 - 11 Nis 2015 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
2008doğumlu kızımın sonuçları:wbc:3.98 rbc:4.64 hgb:12.40 mcv:78.20 mon:10.10 bunada grip dedi ayrıyeten kulağınada vumuş iliadin sprey verdi geçen ayki grip salgınına yakalanmışsınız dedi tam hastalıksız kış geçti dedim fena yakalandık.agumentin 600,levasol verdi.hırıltı olmuyor hocam
peki hocam grip olduğunu bile bile niye veriyorlar bu ilaçları?ben 8 senedir çocuk sahibiyim ve sizin gibi bir doktor görmedim varsa Türkiyede lütfen söyleyin yardım edin bizlere..... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru; her ikiside; Grip geciriyor AMA, genede Muptelasi oldugu; "Astim ilaclarini verme sahtekarligi" illetinden kurtulamamis...Nede olsa, CIKAR MESELESI!!!
Bu sayede; cocuk daha fazla sayida doktora gidecek, boyuna tahliller yapilacak ve her seferinde cuval dolusu ilac yazilacak, birde ilac firmalarindan rusvetler/hediyeler alinacak. Evet, bu ilaclari kullandiginiz icin kurtulamiyorsunuz... " peki hocam grip olduğunu bile bile niye veriyorlar bu ilaçları " Namussuz, ahlaksiz ve sahtekar olduklarindan... Sikiyorsa, beni sikayet etsin. Benim gibi doktor, bulamazsiniz.. Ben Tip hayatim boyunca, ne bir Turk hocanin dersini dinledim, nede Turkce bir Tip kitabi okudum.. Kendi kendimi; Ingilizce, orijinal ders kitaplarini okuyarak yetistirdim. Tahsil hayatim boyuncada, bana;Turk tipi egitim vermeye calisan Prof.larla da hep, munakasa ettim.Etrafinizda, hep boyle doktorlarin olma sebebi, verilen; TURK TIPI TIP EGITIMIDIR.. . |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|