Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu nasıl grip?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbu nasıl grip?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bu nasıl grip?
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 18:15
merhaba kadır bey,benım ıkı kızımda 5 gundur griple boğuşuyor.kızlarım 2007-2008 doğumlu yapılması gerekenlerı biliyorum  fakat 5 gundur ateslerinin olması benı endışelendirıyor.doktora gotürsem antibiyotık verıcek biliyorum.cünkü burda 3 günden fazla süren ateş enfeksiyon belirtisi imiş tedavi edilmezse zatüre olurmus felan.kızlarda halsizlik,oksuruk cabası
 nekadar daha sabr etmeliyim???unutmadan kizlarimin ikiside havale geçirdiği icin ateş düşürücü veriyorum...

Düzenleyen meral_87 - 10 Nis 2015 Saat 19:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2015 Saat 20:10
" .cünkü burda 3 günden fazla süren ateş enfeksiyon belirtisi imiş tedavi edilmezse zatüre olurmus "

Sizin oradaki doktor(!) kalitesi bu ise, isleriniz Allaha kalmis demektir..
1- Viral/Bakteriel ayirimi yapin. Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.
2- Sakin Turk cocuk doktorlarinin Ates ve Astim "hezeyanlarina" inanmayin.
3- Simdilerde, Astim sacmaliklarindan biraz vazgectiler, sahtekarligi; Zaturre uizerinden yapiyorlar..
4- Ates ve Havaleden KORKMAYIN... Her iki durum da, Turk cocuk doktorlarinin aileleri korkutmak icin kullandiklari konulardir.
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 10:42
hocam Giresun/görelede oturuyoruz,önerebileceğiniz doktor varmı?Trabzonda olabilir....şimdi ben bu söylediklerinizden bahsetsem internetten tedavimi olur diye çıkışacaklar!!! ben biliyorum çocuklara grip denmiyor burda allerjık astım,bronşit gibi ağır hastalıklar tedavileri uygulanıyor....
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 15:15
 hocam dayanamadım tam kan sayımı yaptırdım sonuçlar;wbc:4.26 rbc:4.70 hgb:11.50 hct:35.50 mcv:75.50 plt:121L mch24.50 rdw13.40 mpv11.10H PCT0.13 LYM46.50 MON7.30 EO:0.50 NEU:45.50 BAS:0.20 LYM:1.98 MON:0.31 NEU1.94 
İLAÇLAR macrol allerjık astım tedavisi olduğundan pul...rt,ven..lin,allerset  hırıltılı solunum var zespira kıs boyu kullanıyoruz. mayısta şikayetler bitiyor 
hocam ben bu ilaçları kullandıgım içinmi kurtulamıyoruz  niye hırıltı oluyor,bu kıs hıç antibiyotık kullanmadık gece hapı kullanıyoruz 
gittiğim doktor grip dedi ama bu ilaçları verdi????bu sonuçlar büyük kızımın 26.02.2007
BİLİYORUM geçici olarak ıyıleşecek birdahaki gribe kadar...

Düzenleyen meral_87 - 11 Nis 2015 Saat 18:56
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 15:49
2008doğumlu kızımın sonuçları:wbc:3.98 rbc:4.64 hgb:12.40 mcv:78.20 mon:10.10 bunada grip dedi ayrıyeten kulağınada vumuş iliadin sprey verdi geçen ayki grip salgınına yakalanmışsınız dedi tam hastalıksız kış geçti dedim fena yakalandık.agumentin 600,levasol verdi.hırıltı olmuyor hocam 
peki hocam grip olduğunu bile bile niye veriyorlar bu ilaçları?ben 8 senedir çocuk sahibiyim ve sizin gibi bir doktor görmedim varsa Türkiyede lütfen söyleyin yardım edin bizlere.....

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 18:58
Dogru; her ikiside; Grip geciriyor AMA, genede Muptelasi oldugu; "Astim ilaclarini verme sahtekarligi" illetinden kurtulamamis...Nede olsa, CIKAR MESELESI!!!
Bu sayede; cocuk daha fazla sayida doktora gidecek, boyuna tahliller yapilacak ve her seferinde cuval dolusu ilac yazilacak, birde ilac firmalarindan rusvetler/hediyeler alinacak. Evet, bu ilaclari kullandiginiz icin kurtulamiyorsunuz...

" peki hocam grip olduğunu bile bile niye veriyorlar bu ilaçları "

Namussuz, ahlaksiz ve sahtekar olduklarindan... Sikiyorsa, beni sikayet etsin.

Benim gibi doktor, bulamazsiniz.. Ben Tip hayatim boyunca, ne bir Turk hocanin dersini dinledim, nede Turkce bir Tip kitabi okudum.. Kendi kendimi; Ingilizce, orijinal ders kitaplarini okuyarak yetistirdim. Tahsil hayatim boyuncada, bana;Turk tipi egitim vermeye calisan Prof.larla da hep, munakasa ettim.Etrafinizda, hep boyle doktorlarin olma sebebi, verilen; TURK TIPI TIP EGITIMIDIR..   .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.