|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2015 Saat 16:22 |
merhaba kadir bey..
oğlum 8 yaşının içinde. boyu 130 cm. civarı, kilosu 28.. son zamanlarda sık sık bacaklarım ağırıyor diyor. her gece masaj yaptırıyor. ben büyüme ağrısı olduğunu düşünüyorum, yıllardır sayenizde doktora gitmedik. hiç bir tahlil yaptırmadık. normal midir bu yaşta bu ağrılar? ihmal etmiş olmak istemem. bir de gelişimi nasıl sizce? görünürde zayıf bir çocuk.. kızımda 3 yaşında olmak üzere. yine ilaçsız bir kış geçirdik.. kızım 105 cm. 16 kilo. bu aralar kutu süt zararları yine sıkça çıkıyor. sizi dinleyip günde 500 ml. içiriyorum ikisinede, kutu süt kullanıyoruz, güvenilir açık süt bulmamız çok zor. geçen bir forumda kutu sütün zararlarını anlatan bir yazı vardı, bende sizin kutu süt yorumunuzu ekleyip, görüşünüze katıldığımı yazdım, umarım sakıncası yoktur.. şimdiden teşekkğr ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az kostursun.. Biraz istirahat ederse, agrilar gecer. Buyume agrisi; "Ergenlikte" 2 litre civarinda sut icen, "gelismis ulke" cocuklarinda gorulur, Turkiye'nin, sut icmeyen, "kisa bacaklilarinda" degil.. 8 yasinda hic olmaz.
SAKIN: O sut dusmanlari sizi korkutmasinlar. Benim yazilarimi okuyun. Onlarin "zararli" dedigi her husus, bebek mamalarinda da vardir.. Bu sahtekarlar, mamacilarin maasli soytarilari olduklarindan, ayni islemlerden gecen mamalara ASLA soz soylemezler.. Benim yazilarimi istediginiz her yere gonderin. O sahtekarlardan hic korkum yok, 6 seneden beri onlara, hakaret ediyorum, hic seslerini cikarabiliyorlarmi?? Onlarda biliyorlar yaptiklari sahtekarligi ama, ne yaparsiniz, onlara paranin yuzu sicak geliyor. Esas assagilik olanlar, onlara bu yazilari yazdiran, mama firmalaridir. |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru hocam, oğlum fazlaca koşturan, sürekli top oynayan bir çocuk.
yazıyı yazan profesör ne çocuklukta ne yetişkinlikte süt içilmemesi gerektiğini, onun yerine peynir, kefir yoğurt yiyerek kalsiyum ihtiyacının giderilmesi gerektiğini yazmış. pastörize sütlerin tüm vitamin değerinin öldüğünü falan yazmış. açık sütte önermiyor, kaynayınca yine besin değeri ölüyormuş. hatta okullarda dağıtılan sütleri de eleştirmiş, bu yüzden morfinman bir nesil yetişecek demiş!!!! sütle ilgili tüm yazılarınızı, yorumlarınızı okudum, güvenerek süt içmeye devam ediyoruz. çok teşekkürler, saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "Sut dusmani" kerizlere kanmayin... Dediklerinde en ufak bir dogruluk payi olsa, Bebek mamalari cok daha rezil gidalar olurdu.. Bunlar hem SAHTEKAR, hemde APTAL...
Okul sutlerinde; hicbir zarar yok, sadece uzun sure sut icmemis (Turk cocuklari gibi) cocuklarda, barsaklardaki sutu hazmeden ve "Lactobasil" denilen bakteriler yok oldugundan, sut icildiginde, 2-3 gun dokunur, sonra bu bakterilerin olusmasi ile, sikayetler gecer.. Bu "sut dusmani" aptallar, iyice koseye sikistilar. Cahillikleri, aptalliklari ve MAKSATLARi belli oldugundan, bu sekilde kendileri degil, comezlerini konusturuyorlar..Benim yazilarimi; nerde boyle "sapikca" yazilar gorurseniz, oralara gonderin. Sut ile ilgili butun makalelerimi de okuyun. Sut icmekle; "morfinman"lik arasinda nasil bir iliski kurmus hayret.. Tabiiki sut icen cocuklar cok saglam ve dayanikli olurlar. "Rambo" gibi olurlar. Sut icmeyenlerde, "cit-kirildim" zayif ve naif olurlar.. Morfinmanmis..!! Allahin geri-zekalisi... Yakindir, Saglik bakanligi bununda defterini durer. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2015 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
bu konu çok kafamı kurcaladığından sizin tüm süt yazı ve yorumlarınızı okudum, karşı görüşleri okudum. içim rahat süt kullanıyorum, çok çok teşekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "karsit gorusleri" Fotokopi alin, kaydedin ve asla unutmayin... Gun gelecek, hepsi inkar edecekler...
|
|
![]() |
|
mama konusunda çok haklısınız.. o profesöre sormuşlar: anne sütü yok, bebeğe sütte veremeyiz ne yapacağız diye? profesör de mecburen mama vereceksiniz diyor!!!! aynen dediğiniz gibi yapacağım..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne demezsiniz??? Adem peygamber bile dunya'ya gelirken cocuklari icin, "mama " getirdi herhalde...
Namussuzlugu goruyorsunuz degilmi!!!! Sanki butun Turkiye, Bagdat Caddesi veya Ulus mahallesi!! Sanki hepsi zengin... Mama alamayacaklar ne yapsinlar??? Anne sutu yok, Sut yasak, Mamayi da alamiyor. O zamanda veriyor; "Sade suya, pirinc ununu"... Allah bunlarin belalarini verecek bir gun... Bu milletin biraz kafasi calissa, bu sahtekarlar, bu sarlatanlar hic is tutturamazlarda, rahmetli, Aziz Nesin, soylemisti!!! Ayrica da, madem "mamalar" bu kadar onemli, NIYE TURKIYEDE HIC MAMA FABRIKASI YOK?? Biraz kafanizi calistirin. Elin adami, inek sutunden "tereyagi" ni aliyor, geri kalan;"hurda sutu", icine nebati yagi sokusturup, mama diye GERI ulkelere kakaliyor.. Hic Turkiye'de fabrika acarmi?? Ama bunlari anlayabilecek, 'zeka' nerede??? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Nis 2015 Saat 19:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|