|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2015 Saat 22:54 |
mrb hocam 15aylık kızım neredeyse dogdugundan beri burnu tıkalı balgam ve burun akıntısı hiç geçmiyor diyebilirim iyi oldugu günler sayılıdır.bu durum kışın dahada yogunlaşıyor.grip olsa 1-2-3-4ay olsun diyorum hocam kendimce artık başka şeyler aramaya başladım bu durumun altında yapmam gereken nedir araştırmam gereken başka birsey varmı?(ser.fiz,ballı limon ,cold mix dışında)??ve bu durum yememizi de etkiliyor...
![]() Düzenleyen elifck - 17 Nis 2015 Saat 22:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Opturmeyin; IYILESIR.... Etrafinizdaki cocuklar iyilesince, sizikisi de iyilesecek.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Nis 2015 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani hocam tahlile ,tetkiklere felan gerek yok diyorsunuz öyle mi????
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aranmayin!!! Etraf cakal dolu!!
Once, bir benim dedikleriumi uygulayin, olmazsa, bir "Kan Sayimi" yaptirirsiniz.. |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Konu sahibi arkadaşdan özür diliyorum yeni konu açmak istemedim.Hocam aynı durum benimde 20 aylık kızımda var sürekli burnu akıyor arada 3 gün tıkanıyor sonra yeniden akmaya devam ediyor,arada bir kez 38.5 ateşlendi kendiliyinden düştü sonrasında yine akıyor,serum fizioljik kullanıyoruz (cold mıx,vıcks bizim ülkede satılmıyor) ne yapmamız gerek bilemedik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakteri/ Viral ayirimi yapamiyorsaniz, veya emin degilseniz; "Kan sayimi" yaptirip bana yazin.
Kalabalik yerlerden uzak durun. UsuTmekle, terlemekle atesli hastaliklar olmuyor... Insan temasi ve mikrop bulasmasi SARTTIR... Ishalli hastaliklarda da; mikrop bulasmis gidalarin veya sularin; yenilip-icilmesi gerekir. Vicks dahi yoksa, sicak su buhari uygulayin. |
|
![]() |
|
NaViNez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Dil uzerinde pas ve ateş yok,nefesinde koku var ve en önemli problemimiz sürekli akan burun.yani bi kere grip oldumu burun akıntısı aylarla sürüyor.arkadaşın dediği gibi kışın burun akıntısı durmak bilmedi.KKB-ye götürdük burun etleri büyük 4 yaş sonrası aldırması gerekli dedi,diğer KKB doktoru alerjik dedi alerji ilacı verdi ama faydası yok.Kışın soğuk havada 5dakika dışarı çıkarsam hava alması için akşamına burun tıkanıyor.bu neden böyle hocam?Aydınlatırsanız çok sevinirim,değerli vaktinizi aldığım için ayrıca özür dilerim.
Düzenleyen NaViNez - 28 Nis 2015 Saat 23:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yaslarda, "bagisiklik" bu sekilde gelisiyor... Ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|