|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2015 Saat 23:00 |
hocam merhaba...
3.5 yaşındaki kızım ipek sayenizde ilaçsız büyüyor.. en son mart ayında orta kulak iltihabını sadece illiadinle halletmiştik sayenizde...bir müddettir herşey yolunda idi ancak birkaç gün önce sol gözünde hafif çapaklanma oldu...ardından öksürük başladı burun akıntısı eşliğinde..burun temizliği ,ballı limona hemen başladık.. dün öğlen yuvadan gelince sağ kulak altı ve boğazını göstererek acıyor dedi.o dişim diyordu ama ben kulaktan şüphelendim,hemen illiadin damlaya başladım..sonra bir daha bu ağrıdan bahsetmedi ama ben illiadini 3 güne tamamlayacagım.. aksamüstü ateş yükselmeye başladı ve kısa süre içinde 39 civarına ulaştı...eli ayağı buz kesti,ayakları çok üşüdü,eller mora dönmeye başladı.ilaç vermedik ancak ne zamanki ateş 40 lara vardı,biraz tedirgin olduk...hayal gördüğünü sandığım bir sayıklamasından sonra 1 ölçek calpol verdik...ateş kademeli düştü.gece uyu-uyan oldu ,sabaha karşı çok az kusma oldu ama tekrarlamadı.. bugün kreşe yollamadık,gündüz ateş 37-37.5 civarı idi...neşesi yerinde idi,ayakta geçirdi.yemeklerini yedi..ateş düşürücü tekrar vermedik..ancak akşama doğru ateş yükselmeye başladı,az evvel uyudu,ateş 38.5 civarı...ilaç vermedik..çok rahatsız olmazsa vermemeye çalışıyoruz.. bu normal bir grip midir ve yaptıklarımız yeterli mi hocam?ateşin ani yükselmesi ve ellerin ayakların buz kesmesi korkuttu... sevgiler,uzakta olsanız da yanımızdaymışsınız gibi güvende hissediyoruz ... |
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates yukselirken, el ve ayaklardan kan cekilir. Bu sebeple, el ve ayaklar usur. Daha tafsilatli bilgi eski maillerde var.
Yaptiklariniz dogru. Sakin Grip ilaclari ve Antibiyotik vermeyin. Ates; 4-5 gun olacak. |
|
![]() |
|
maritza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam...el ayak üşümesinin,morarmanın normal olduğunu eski maillerinizde okumustum..ancak şu anda bir yandan üşüyor,tir tir titriyor,sıtma şeklinde ,bir yandan da ateşi 38.5....soysam mı ısıtmaya mı çalışsam şaşırmış durumdayım...ayakları ısınsın diye çorap giydirdim mecburen...üşüyorum diyerek soyunmayı reddediyor zaten..ilaç vermemekte direniyorum...ne yapmalıyım??
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyice sarip-sarmalayin.
Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir. eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|