|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eslaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka durumuGönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 13:42 |
|
merhaba doktor bey, benim 2 şubat doğumlu bir oğlum var.
doğum kilosu 4.560 gr boyu 54 cm olarak doğdu 15 gün önce ölçümleri ise 7.300 gr boy 69. cm olarak ölçüldü doktora kakasının arada yeşil oluyor diye sorduğumda bunun çok süt içmekten olduğunu söyledi ve başka yerlerde okuduğumda da bu yönde idi yazılar. ama kakası artık mukuslu olmaya başladı. rengi altın sarısı ve partiküllü ama bu sümüksü kaka canımı sıkmaya başladı. herhangi bir cevapta bulamadım nette acaba neden oluyor. hemen araştırmadan doktora götürmek istemiyorum kaka tahlili yapıp çocuğa gereksiz ilaç vermek istemediğim için size sormak istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 19:20 |
|
Sadece; cok yedigini gosterir. Beslenme aralarini acin... Eski mailleri okuyun.
3 aylik desek: 1.1kg fazlasi var. Belliki asiri besleniyor... 7.3kg; 5.5 aylik cocuk kilosudur. Bu arada; EGER; bu yesil-sumuksu kakalar cocukta bir sanciya, rahatsizliga sebep olmuyorsa, bosverin, aynen devam edin. |
|
![]() |
|
antipc
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 18:15 |
|
Hocam bu yeşil ve sümüksü kakadan önce sancı varsa nedendir? sizi takip etiğimden beri doktora gitmek istemiyorum, mailllerinizi takip ediyorum. Kızım 6 aylık yeşil ve sümüksü kaka yapıyordu, çok ve sık beslenmesinden olduğunu sizden öğrendim. Kilosu da sizin takvime göre fazla zaten. 9400 gr şu anda. Doğum kilosu 3230 gr.
Yaşil ve sümüksü kaka önce sancının sebebi nedir? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 19:08 |
|
Ilk basta sadece sanci ile baslar, cok yedirilmeye devam edildiginde, kaka rengi ve sekli de degisir.
Bu arada, ameliyat gereken durumlarda, agrinin, DEVAMLI oldugunu ve an-be-an siddetinin arttigini da unutmayin. Hele Barsak dugumlenmelerinde; hic alttan gaz ve gaita cikmaz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|