Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yoğurt hastası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyoğurt hastası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karagoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı karagoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yoğurt hastası
    Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 12:40
merhaba kadir bey

10 aylık 8 kilo ve 74 cm boyunda bir kızım var.bundan bir kaç ay önce ek gıdaya başladığımızda zorlada olsa birşeeyler yediriyordum fakat şimdi yoğurttan ve tarhana çorbasından başka hiçbirşey yemiyor bunlar dışında sadece emiyor.tarhana çorbası ve yoğurda bayılıyor.

sorum şu ben diğer çorbalardan ve gıdalardanda yemesi için her çorbasına ve sebzesine yoğurt karıştırıyorum yoğurt olduğu için onlardanda biraz yedirebiliyorum.doğrumu yapıyorum.kanddırmışmı oluyorum.o besinlerin tadını almış olmuyor alışmıyor diyorlar.başka türlüde hiç yemiyo.

*ne yapabilirim günlük bu kadar beslenmesi onun gelişimi için yeterlimi *zorlamalımıyım.
*birde sütü bardakla su niyetine ilk verdiğimde birkaç yudum alıp bırakıyor onuda içmiyor.
Yukarı Dön
karagoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı karagoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 14:07
hocam kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. doğum kilosu 3.180 gr boyu 53 cm şuan iki dişi var 8.ayında emeeklemeye başladı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 19:51
Dogru yapiyorsunuz... Yogurt'da ayni sut gibi yararlidir. Aynen devam edin.
Dogumdaki; 300 gram eksik, 500 grama cikmis, yogurt ile kandirmaya devam edin, hicbir zarari yok. Bundan sonra, ayda 150 gram ve ustu kilo almasi gerekir.
Yukarı Dön
karagoz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı karagoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 20:27
Çok saolun kadir bey inan içime su serptiniz kilosu hariç gelişimi ıyozaman 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.