|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 15:48 |
İyi günler Kadir bey dilerim iyisinizdir.5 yaşındaki kız çocuğum küçük yaşta çişini yapmayı öğrenmişti.Geceleri kendisi kalkıp yaparken bir kaç aydır geceleri altını ıslatıyor.Tabiri caizse ölü gibi uyuyor gündüz de uyusa yine kaçırıyor.Ne yapacağımı şaşırdım dün bez bağladım ona da çok üzüldüm ne tavsiye edersiniz.Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Minirin SPREY.... Geceleri yatmadan evvel; her iki burun deliklerine sikin. Hemen duzelse bile ilaci bitirinceye kadar kullanin.
|
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arkadasimin kizi icin boyle bir durumda dokktor tofranil tb vermis. Derin uyuyor, bu ilac derin uyku suresini kisaltir, tuvalete kalkabilir demis. Sizce ilac dogru mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
'70 li yillarda kullanirdik!! Minirin ciktigindan beri kullanilmiyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|