|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2015 Saat 21:12 |
Merhaba doktor bey...
Oğlum 5 yaşını dolduralı 2 ay geçti. Alt dişi sallandı ve düştü. Yeni dişin de ucu gelmeye başlamış. Bugün dişçiye gelmiştik. Dişçi erken olduğunu, normal de olabileceğini, tiroid probleminden de kaynaklanabileceğini, bunun için özel kan vermesek de kan verdiğimiz bir zaman tiroid değerine de baktırmamızın iyi olacağını söyledi. Ben de sizin de fikrinizi almak istedim. Tiroidin yanında başka bir değere de baktırmamız gerekir mi dişi erken düştüğü için. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin, bir halttan anladigi yok!!! Bos bos konusuyor!!
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Sizin bu konuyla ilgili eski bir mesajınızda soya çekimden olabilir dediğinizi okudum. Fakat bildiğimiz kadarıyla bizlerde öyle bir durum olmamış. Bebekken ilk dişi de erken değil, normal zamanında çıkmıştı. Bebekken erken diş çıkaranların dişlerinin erken döküldüğünü okumuştum. Böyle bir durumumuz da olmadı.
Birkaç yerde de bazılarının bunun erken ergenlik belirtisi olabileceğini yazdığını okudum. Bir de oğlumun boyu yaşıtlarından önde gidiyor. Sınıfında da ilk dişi düşen de o. Gidip tahlil yaptırmama gerek var mı diye o nedenle soruyorum. Allah korusun böyle bir durum varsa alınabilecek önlem var mıdır diye.
Teşekkürler cevabınız için... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- " erken diş çıkaranların dişlerinin erken döküldüğünü okumuştum "
YALAN... Boyle bir sey yok. 2- " bunun erken ergenlik belirtisi olabileceğini yazdığını okudum " YALAN... Boyle bir sey yok. Boyle sacma-sapan, uydurmalara kanmayin. Rahat olun. Ne oldu yani? Sakali-biyigi mi cikti?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|