|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 05:11 |
Mrb hocam;
Kizim 6 yasinda. Aksam uzeri oksuruk oldu, gece yatmadan hemen once de solunumu hizlandi ve zorlandi. Nefes alirken ve verirken islik sesi var. Sicak buhar, vicks, sf uyguladim. Uyudu ama gece yarisi tekrar uyandi. Oksuruk var. Solunumu sikintili. Nefes alirken gogsum agriyor diyor ve agliyor. Odada sicak buhar yapiyoruz. Biraz rahatladi ama hala solunumu hizli ve inleme var. Konusmaya bile nefesi yetmiyor. Ates hic olmadi. Hastaligida bir gecede oldu. Bricanyl vermedim. Beklemeli miyim? vermeli miyim? Bir diger sorumda, bu durumdayken ventolin nebul uygulanir mi? Nasil olsa vurusler cigere inmis. Solunumu rahatlamasi bakimindan ventolin nebulun sakincasi olur mu? Ventolin nebulun direk cigere gitmesi, bricanyl srp'a gore avantaj sayilmaz mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; Astim dusunuyorsaniz, evet, Ventolin'in faydasi olur..
Grip veya Bronsiolit dusunuyorsaniz, Hayir, faydasi olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|