|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 20:22 |
Kadir bey iyi gunler
Dudagimda ucuk oldugu icin kizima gecmemesi icin onlemler aliyorum ama bir konuda cok kafam karisti.kizim havale gecirdigi icin korkuyorum ona bulastirmak istemedigimden yikar ken yara bandi ile kapatmistim degmesin ona diye .sonra bandi cikardim ve unutup bandi cikardigim elimle kafasini elendin .bu sekilde virus bulasir ni ? Bu konuda cok okudum ama herkes baska birsey yazmis.hic birsekilde opmuyorum ve ortak esya kullanmiyorum.yara bandini elleyip kafasina dokununca gecirmismiyimdir virusu? Tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna ugrasiyorsunuz. O kadar anlattim..... Ucuk virusu, hayat boyunca bir defa bulasir ve olunceye kadar vucutta kalir. Bosverin, nasil olsa bulasacak, bari sizden bulassin.
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarda beyin iltihabi yapiyor diye yazmislar hocam.o yuzden korktum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben hic gormedim, duymadim!!. Kitapda varmi? Var.. Turkiye'de hic gormus olan varmi??? Yok.
Ayricada, sadece bagisikligi zayif kimselerde olur. Ayricada, ne onleyebilirsiniz, nede tedavi edebilirsiniz.. Bosverin boyle uc, "extrem" durumlara, kafanizi takmayin!!! |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim Kadir bey.CDC Internet sayfasinda dudaginda ucuk olmasada virusu tasiyan insanlarin opmesi veya ortak catal kasik kullaniminda bulasici oldugunu yazmis.bazi cocuklarda farkedilmeden gecirdiklerini belirtmis.benim kizim 3 yasini doldurdu .su ana kadar benden virusu kapmis olup hasta olmadan gecirmis olabilir mi ? Tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Coktaaaaaan ucuk virusunu aldi.. Dedigim gibi, ne onleme hususunda, ne tedavi hususunda, yapilacak bir sey yok... Tevekkul Allah!!!
|
|
![]() |
|
Allah sizden razi olsun Kadir Bey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|