Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - goz kırpıstıstirma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgoz kırpıstıstirma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kardelenk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kardelenk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: goz kırpıstıstirma
    Gönderim Zamanı: 21 May 2015 Saat 22:38
Hocam iyi geceler..
Oglum 5 yasinda, bir suredir gozlerini kırpıstırıyor.. Tik gibi.. Bastan umursamadim, ama gittikce daha cok yapmaya basladi. Goz doktoruna goturmeyi dusunuyorum, ne olabilir acaba? Psikolojik olabilir mi? 
Saygilar hocam, tesekkur ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:28
Gozlerini kisarak bakmasi; Miyop arazidir.
Kirpistirma, daha ziyade; kafasi bozuk demektir. Ya kiskanclik var, yada evde-okulda bir problem var demektir..
Yukarı Dön
kardelenk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 59
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kardelenk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:33
Tesekkur ederim hocam, ben de psikolojik oldugunu dusunuyordum aslinda ama ilginc olan ailede bi problem yok ve genel olarak mutlu bir cocuk :( en azindan biz oyle goruyoruz. Umursamamak ve sormamak cozum olir mu sizce? Napmaliyiz, 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:42
Konusun, dertlesin, agizini arayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.