|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okguven ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2015 Saat 12:12 |
Hocam merhaba,
öncelikle sizin gibi değerli bir insanı tanıdığımız için Allaha ne kadar şükretsek azdır. Allah sizden razı olsun. Hocam benim sorunum şöyle ; 7 yaşında kızım 3-4 gündür gribal bir hastalık geçiriyordu. öksürük de vardı. ancak dün gece ateşi yükseldi. ve kulağının ağrıdığından şikayetçi oldu hatta ağrı o kadar şiddetliydi ki sürekli ağladı. Bugün doktora götürdüm. iki kulağı da muayene etti. orta kulak iltihabı olmuş dedi. birde boğazında griptik (beyaz lekeler) gördü. Onadron Damla ve Gentagut (Gentamisin) Damla yazdı. Ayrıca AUGMENTIN BID 400/57 Fort - antibiyotik verdi. ilaçlar bitince duyma testi yapılması gerekiyor dedi. Hocam sizce tedavi yerinde mi. sizin bir Öneriniz varmı ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117062 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, sakin o ilaclarin tekini bile kullanmayin...
Orta Kulak Iltihaplarina; ASLA KULAK DAMLALARI VERILMEZ!!!! Resmen, sahtekarlik yapiyor. Bu tedavileri uyguladiginizda, kendinizi Ameliyathanede bulursunuz.. Kulak agrilari; SADECE; Griplerin seyri esnasinda olusur. Mekanik bir hadise olup, olusan odemin, Oztaki borusunu kapamasi ile, Orta kulak sivisinin akamamasi sonucu olusur. Yani Orta Kulakta, daima sivi yapimi vardir. Oztaki borusundan akamadigi zaman problem olur. Bu odemi; Iliadin damla ile cozdugunuzde, ne agri kalir, nede Orta Kulak iltihabi.. O antibiyotiklerin ve damlalarin hicbir yeri yoktur. Yapilanlar resmen sahtekarliktir.. Sadece: Ilaidin damla; gunde:2x2'ser damla, 3 gun burun deliklerine damlatin.. Agri oldugunda, ASLA kulaga herhangi bir sey damlatmayin. |
|
![]() |
|
okguven ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. mesajınızı okur okumaz. ilaçları çöpe attım. İliadin damla başladım.
size mesaj yazdığım sırada doktorun verdiği damlalardan birer tane damlatmıştım kızımın kulağına, inşallah birşey olmaz. Tekrar Tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|