|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 14:30 |
mrb hocam 2gün önce 17aylık kıızm ateşlendi diye yazmıştım 1gün ateşi oldu sonra geçti fakat şimdi halsiz ve iştahsız ne burun akıntısı ne de öksürük yok.fakat beni düşündüren şey GECE UYKUSUNDA HUZURSUZ BİR KAÇ KEZ AGLAYARAK UYANIYO (BİRDE SIRTINI GÖSTERİYO BİR KAÇ GÜNDÜR AGLAYARAK BAKTIM POPOSUNA SIRTINA GÖZLE GÖRÜNÜR Bİ ARAZ YOK BU NE OLABİLİR HOCAM BÖBREKLERİ FELAN ÜŞÜTMÜŞ OLABİLİR Mİ)TŞK EDERİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor ve Gribe bagli adele agrilari olabilir.. Tas dusurmek haric, hicbir bobrek hastaliginda AGRI olmaz, hele "usutmekle" hic bir bobrek hastaligi olmaz.. Bu kahrolasica; "usutme" lafi dunyada sadece Turk doktorlarina mahsustur. Usutmekle, hicbir hastalik olmaz.
Bir tek, terli iken, ruzgara karsi durursaniz; "adele tutulmalari" na bagli agrilar olabilir. |
|
![]() |
|
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cok terliyo cok giydirmiyorum hatta kış boyunca odasının petegini bile açmadım özellikle baş çevresi. cok sık grip oluyor cok terledigine baglı olabilir mi acaba AYRICA SİZE YAZDIKDAN SONRA UYKUSUNDAN ÖKSÜREREK UYANDI.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip basliyordur. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|