|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betula ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 23:31 |
Merhabalar Hocam, 10 aylık kızımın kasık bölgesinde beyaz noktalar olduğunu farkettim ve daha sonra bu noktalar arttı. Bezden ya da havasız kalmadan olusurmu diye düşünürken bu artış beni tedirgin edince doktora götürdüm. Kortizonlu bir krem verdi ve kalıtsal olabileceğini kremi iki gün gunde iki kere ve sonrasinda günde bir kere olmak üzere bir hafta kullanmami soyledi. Pigment eksikliğinden olabilir gibi birsey soyledi aklimda kaldığı kadarıyla. Resim eklemeye çalıştım hocam sizce bu nedir ve nasıl tedavi edilir. Artar mi bunlari merak ediyorum ve oldukça tedirginim. Cevabiniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bolge, gunes gormedigi icin, "pignent azligini" nin en cok goruldugu bolgelerdir, hicbir sey yapmayin, SAKIN, O Kortizonlu kremi de kullanmayin...
|
|
![]() |
|
betula ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam peki bunlar artmaya devam edecek mi? Birde böyle kalıcak mı yoksa kendiliğinden gecer mi kızmayın hocam ama insan üzülüyor ister istemez. Yapabilecegim birsey varmidir diye merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olsa, soylerdim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|