|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cancincon ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cancincon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 12:05 |
Hocam Merhaba,
Oğlum 5 yaşında, 4-5 gün önce burun akıntısı hapşırıkla başlayan tablo, akabinde burun tıkanıklığı ve 3 gündür ateşle devam ediyor. İburamine başlamıştım sabah ve akşamları olmak üzere. 2 gün önce de akşamüstü kulak ağrısı başladı, hemen İlliadine başladık. Ancak dün gece ateş 38,9 a kadar çıktı, ateşe dayanıklı olduğu için dün akşam hiç bir ilaç vermedim, gece bir kez ılık duş aldırdım, 39 a çıkınca ıslak bezle serinletmeye çalıştım. Sabaha karşı düşmeye başladı, sabah iyiydi. Ama okuldan aradılar ve 38,7 olduğunu söylediler, genel aktivitesinde bir sorun yok, ara ara karnım ağrıyor diyor. Merak ettiğim bu ateş kulak ağrısı kaynaklı mıdır? Henüz doktora gitmedik, ne kadar daha sürerse gitmeliyiz? Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta Kulak agrilari; DAIMA, Grip esnasinda olur. Ates, Gribin atesidir.
SAKIN:Antibiyotik vermeyin, sadece; 3 gun Iliadin kullanin, sonra Serum Fiz ile devam edin. Atesli cocuga; ASLA soguk tatbik etmeyin. Yazarlar bolumunde, benim Arsivimde; Ates ile ilgili 3 makale var, onlari muhakkak okuyun. |
|
![]() |
|
cancincon ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cancincon
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam, dün geceyi rahat geçirdik ateşi çıkmadı, atlatıyoruz sanırım.
İyi çalışmalar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|