|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2015 Saat 00:43 |
Hocam merhaba,
20 aylık kızım var 12,5 kilo bugün öğlen uykusunda öksürerek uyandı ve yutkunmaya başladı. Huzursuz ve ağlıyordu. Kısa sürdü. Simit yemişti. Yutmadan uyudu boğazında kaldı sandık. Ama ağız içi boştu.Akşam uykusunda yutkunarak uyandı yine ağladı ve huzursuz. Ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Reflü diye yazılar okudum nette. Bu zamana kadar reflü ile ilgili şikayetlerimiz hiç olmadı. Acaba öğlen simit yerken uyuduğu için akşam da yemek yedikten kısa bir süre sonra uyuduğu için olmuş olabilir mi? Nedir bu hocam? Şimdiden çok teşekkürler. Düzenleyen NURSENGOK - 20 Haz 2015 Saat 00:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reflu ile alakasi yok... Simdilerde gunun modasi:
Her oksurene;Astim. Her kusana; Reflu demek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|