|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2015 Saat 12:49 |
Merhaba doktor bey...
Oğlum 5 yaşında. Sabahtan beri sırtım çok kaşınıyor diyor. Kaşısak da geçmiyor. Bazen yerinde duramıyor kaşıntıdan bazen unutuyor. Duş aldırdım terledi de ondan mı oldu diye ama fayda etmedi. Alerjik birşey mi acaba. Çok dikkatli bakınca iğne ucu kadar kabartılar farkedebiliyoruz. Kızarıklık yok sadece kabartı şeklinde o yüzden çok zor görünüyor. Eski sorulara baktım. Zyrtec demişsiniz galiba. Bizim de kullanmamız gerekir mi. Karaciğeriyle ilgili birşey olabilir mi. Kan vermemiz falan gerekir mi. Teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 21 Haz 2015 Saat 13:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isilik olmus.. Banyonun sonunda, "Kese" yapin. Olu deriler dokulunce, biraz rahatlar. Zyrtec??? Belki, bir deneyin.
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Zyrtec 1 ölçek verdim. Kaşıntı yarın da sürerse faydasını görmem için kaç gün devam etmeliyim. Yoksa alerjik bir durumsa 1 seferde hemen etki etmesi mi gerekir.
Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zyrtec bir ise yarayacak olsa idi, ilk olcekten sonra etki ederdi..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Şimdi kreşten geldi hala çok kaşınıyor demek ki alerjik değilmiş. Kaşıntı için eczaneden bepanten krem ile ultralan pomat aldık. Bunlar iyi gelir mi sürdük hala kaşınıyor diyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Banyo ve kese yapildimi??
|
|
![]() |
|
Duygumut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba. Dört buçuk yaşında oğlum iki gündür gripti. Burnu akıyor öksürüyor. Sadece bal limon sf geceleri zorda kalırsak illiadin damla kullandık. Çok tıkandı çünkü burnu. Neyse bu şekilde idare ediyorduk bugün buun akıntısı koyulaşmaya başlamıştı hatta. Geçiyor diye düşünüyordum. Akşam yüzünde birden bire kabartılar çıktı. Bir iki sırtından kollarında bacaklarında özellikle eklem yerlerinde var. Hiç bir ilaç içmedik bunlar yediği birşey den mi olmuştur acaba. Bu durumda alerji ilacı vermeli miyim. Grip durumunda kulanmayın diyorsunuz ya.artar mı gece filan diye endişelendim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderebilirmisiniz??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|