|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2015 Saat 13:22 |
Hocam 2 yaşındaki oglumun durumundan bahsetmek istiyorum
_uykuda grip olmadığı halde 5 6 saniye nefes tutmasi _uykuda ellerin 1 2 dk bir irkilmesi ayaklarda yok _kafasinin sol yan tarafinda şişlik oluşuyor (mercimek kadar) bir süre sonra geçiyor ilk gördüğümde bir yere vurdugunu düşündüm ama devamli ayni yerde olunca endiselendim _bide dizlerinde ara ara agrilari oluyor Gelişiminde hiç bir sıkıntı yok hocam Size sormadan doktora götürmek istemedim hocam
![]() Düzenleyen banu006 - 22 Haz 2015 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Nefes tutma, ve irkilmeler, kedi yavrularinda bile olur.. Normaldir. Bilhassa macerali gecen bir gunduzun, gecesinde daha cok olacak.
2- Sacli deri altinda, ufak "Lenf bezeri " vardir, onemli degillerdir. 3- Bu yaslarda; Akut Eklem Romatizmasi OLMAZ.. Cok hoplayip-ziplamakla olur. Bu "Akut Eklem Romatizmasi" ile ilgili yazilari okuyun. Birde, on sayfadaki, Yazarlar kisminda, "Beta diye bir virus...." makalemi okuyun. Doktora giderseniz, SAKIN, bana danismadan herhangi bir tahlil yaptirmayin, ilac kullanmayin. Bunun icin cok okumaniz SART.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2015 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
banu006 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu kafada ki lenf bezleri arada kaybolup tekrar çıkabiliyor mu çünkü benim oglumun çıkıyor 5 6 gün sonra kayboluyor
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli degil..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2015 Saat 22:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|