Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglumun neyi var(nefes tutma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoglumun neyi var(nefes tutma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oglumun neyi var(nefes tutma)
    Gönderim Zamanı: 22 Haz 2015 Saat 13:22
Hocam 2 yaşındaki oglumun durumundan bahsetmek istiyorum
_uykuda grip olmadığı halde 5 6 saniye nefes tutmasi
_uykuda ellerin 1 2 dk bir irkilmesi ayaklarda yok
_kafasinin sol yan tarafinda şişlik oluşuyor (mercimek kadar) bir süre sonra geçiyor ilk gördüğümde bir yere vurdugunu düşündüm ama devamli ayni yerde olunca endiselendim
_bide dizlerinde ara ara agrilari oluyor
Gelişiminde hiç bir sıkıntı yok hocam 
Size sormadan doktora götürmek istemedim hocam  Confused

Düzenleyen banu006 - 22 Haz 2015 Saat 14:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2015 Saat 21:14
1- Nefes tutma, ve irkilmeler, kedi yavrularinda bile olur.. Normaldir. Bilhassa macerali gecen bir gunduzun, gecesinde daha cok olacak.
2- Sacli deri altinda, ufak "Lenf bezeri " vardir, onemli degillerdir.
3- Bu yaslarda; Akut Eklem Romatizmasi OLMAZ.. Cok hoplayip-ziplamakla olur. Bu "Akut Eklem Romatizmasi" ile ilgili yazilari okuyun. Birde, on sayfadaki, Yazarlar kisminda, "Beta diye bir virus...." makalemi okuyun.
Doktora giderseniz, SAKIN, bana danismadan herhangi bir tahlil yaptirmayin, ilac kullanmayin. Bunun icin cok okumaniz SART..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2015 Saat 21:15
Yukarı Dön
banu006 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı banu006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2015 Saat 21:35
Hocam bu kafada ki lenf bezleri arada kaybolup tekrar çıkabiliyor mu çünkü benim oglumun çıkıyor 5 6 gün sonra kayboluyor Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2015 Saat 22:17
Onemli degil..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2015 Saat 22:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.