|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2015 Saat 22:14 |
merhaba doktor bey dün kızımın dışkı bölgesinde kızarıklık farkettm içinde kan var gibiydi sağlk ocağna götrdüm ben dir o dedi gönderdi şimdi akıo orası iltihap sanrm doktora götrmli miym
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufak bir "Abse" olusmus ve acilmis.. Hangi "akil fukarasi" BEN dedi ise, haltetmis.
Bir kulak cubugu ile Batticon surun, abse tam bosalmamis olabilir,bir sikin bakalim, irin gelecekmi. Ondan sonra; gunde;3x1, pisik kremi yerine Thiocillin pomat surun. Lutfen sual sorarken, yasini daima belirtin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Haz 2015 Saat 07:35 |
|
![]() |
|
serpiltamer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
9 buçuk aylık kullanabilir mi bu ilaçları
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|